Quote

Food IQ ~ τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

Αυτήν την εβδομάδα ο Ευτύχης Μπλέτσας συνεχίζει τις σπουδές του στα ψάρια, μελετώντας για σαρδέλα και γαύρο!Ποια ψάρια είναι μικρά στο μάτι αλλά… μεγάλα σε θρεπτική αξία? Πως μπορείς να γοητεύσεις μια κοπέλα με. σαρδέλα; Ο καθηγητής Κώστας Φασσέας εξηγεί τι είναι τα ω-3, τραγανά spring rolls γεμίζουν με ψαράκι και τα ποντιακά χαψία μοσχοβολάνε στο τηγάνι!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Ευτύχης ζει μια…Μελένια Ζωή! Μαθαίνει πως φτιάχνεται το μέλι, συμμετέχει σε ένα σαφάρι μελισσών στην Αρναία Χαλκιδικής και δοκιμάζει όλα τα μέλια του κόσμου στο Φεστιβάλ Μελιού της Αθήνας. Η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ του εξηγεί ποιές είναι οι διαφορές μελιού-γλυκόζης-φρουκτόζης και πως πρέπει να καταναλώνουν μέλι οι διαβητικοί και ο καθηγητής Φασσέας μας δείχνει το μέλι στο μικροσκόπιο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μπαίνει στην κουζίνα του και ετοιμάζει μοσχοβολιστά κουλουράκια με πορτοκάλι και μέλι!

FOOD IQ στο ΜακεδονίαTV!

Συντονιστείτε!

Γιατί για να ζούμε καλά, πρέπει να τρώμε έξυπνα!

foodiq




Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*