Quote

Happy Cook Τα επεισόδια της εβδομάδας (9/3 με 13/3/15)

IMG_0398

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 12η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ HAPPY COOK

επεισόδια 47-52,Week 12 (9-13/3/15)

Ακόμη μια ΕΥΤΥΧΗΣμένη εβδομάδα ξεκινάει για την εκπομπή μας και ο Ευτύχης πιο χαρούμενος από ποτέ, φτιάχνει μοναδικές συνταγές και μας δίνει καταπληκτικές ιδέες. Μην χάσεις καμία από τις πέντε καινούριες εκπομπές μας και φρόντισε να φτιάξεις και εσύ τις νέες συνταγές για να καταλάβεις πόσο πιο ευτυχισμένη μπορεί να γίνει η εβδομάδα σου.

Δευτέρα 9/3
Δείτε σήμερα στο Happy Cook: Πάμε βόλτουλα και επιστρέφουμε για να φτιάξουμε συνταγές με άρωμα Ινδίας! Πρώτα κοτόπουλο με κάρυ κλασική συνταγή που εμείς σερβίρουμε και πατροπαράδωτα με μπασμάτι αλλά και εναλλακτικά με παραδοσιακά ζυμαρικά! Μετά κάνουμε το πιο τέλειο ινδικό γλυκάκι. Ινδολούκουμα.. γαλακτερούς λουκουμάδες.. Απλή και νόστιμη συνταγή!

IMG_0386

Τρίτη 10/3

Δειτε σημερα στο Happy Cook – θα ταξιδέψουμε γευστικά μέχρι τη Μεσσηνία για να γνωρίσουμε τα αποξηραμένα Σύκα Καλαμάτας. Στην κουζινα μας φτιάχνουμε ενα εκπληκτικο ψωμι ολικής με αποξηραμένα Σύκα και φυστίκια! Αμέσως μετά φτιάχνουμε ένα επικό νηστίσιμο σάντουιτς με ψητά λαχανικά και χούμους! Πεντανόστιμο!

IMG_8296

Τετάρτη 11/3

Δείτε σήμερα στο Happy Cook: Πάμε βολτούλα και επιστρέφουμε κουζίνα για να φτιάξουμε 3 σούπερ συνταγές! Πρώτα μία Κοτομελέτα φούρνου με λουκάνικα και πιπεριές. Απλή και νόστιμη συνταγή που θα λατρέψετε! Ακολουθεί τέλεια ψαροσαλάτα με γαύρο μαρινάτο και παντζάρι και στο τέλος έχουμε τη νηστίσιμη συνταγή της ημέρας: Φασόφελ! Το εναλλακτικό Φαλάφελ με Φασόλια! Τελεια!

IMG_0014

Πέμπτη 12/3
Δείτε σήμερα στο Happy Cook. Ο Ευτύχης μετά από την καθιερωμένη του βόλτα μπαίνει στην κουζίνα και μας φτιάχνει μια καταπληκτική χαλουμωτή και μια εξαιρετική ελιωτή που θα σας κάνει να μπείτε και εσείς στην κουζίνα. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μας φτιάχνει ένα τέλειο κυπριακό πιάτο που λέγεται μουτζέντα. Μην το χάσετε.

IMG_8760

Παρασκευή 13/3

Δείτε σήμερα στο Happy Cook. Σήμερα ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος μάγειρας φτιάχνει φανταστικό κοτόπουλο Τζαμαικανό που τα κατά άλλα είναι ελληνικότατο. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, μας δείχνει πως να φτιάξουμε τα τέλεια νιούντι. Γυμνά γεμιστά ζυμαρικά με μόνο τη γέμιση!

IMG_0355



Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

One comment

  1. Εϊδα το ψωμί με τα σύκα και τα φιστικια και τρελάθηκα (μαλλον το διάβασα, δεν είδα τη συνταγή) και το έκανα σήμερα το πρωι. Βασικά η υφή του δε μου βγήκε ακριβώς σαν ψωμί σφιχτό και ομοιογενές, αλλά ψιχουλιαστή, λίγο σαν μπισκοτο-κάτι. Αντι για ελαιόλαδο έβαλα καλαμποκέλαιο και τα φιστικια τα έτριψα στο multi, α έβαλα και μια κουταλία γιαούρτι και γάλα κανονικό όχι αμυγδάλου. Επίσης πρέπει να το έψησα 45′. Φταίει κάτι από αυτά που δεν μου βγήκε ψωμι σωστό;;;;Βέβαια, όταν το δοκιμασα δεν είχε κρυώσει 100%, γιατί είμαι και λαίμαργη. Πάντως αν το αλείψεις με φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα είναι κόλαση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*