Quote

Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα

ΕΥΖΗΝ ΣΕΡΡΕΣ

Έξω από το Ευ Ζην στις Σέρρες με τους καλούς μου φίλους από την Κύπρο. Παναγιώτης Παπαφιλίππου, Ευτύχης Μπλέτσας, Γιώργος Κυπριανού

Στις Σέρρες πηγαίνω συχνά! Έχω πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες με τους οποίου διοργανώνουμε πολλα πράγματα. Ο νομός Σερρών έχει εξαιρετικά προϊόντα που είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Το καλό είναι επίσης οτι στην πόλη των Σερρών έχει πολλά καλά μέρη για φαγητό. Υπάρχει σίγουρα κάτι για κάθε γούστο. Να μία συνταγή από το Ευ Ζήν το οποίο είχα επισκεφθεί σε ένα ταξίδι μου εκεί.

Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 καλαμάρια (περίπου 600 ? 700 gr)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 120 gr φέτα
  • 40 gr κεφαλοτύρι
  • πιπέρι λεμονάτο (lemon pepper)

Εκτέλεση

Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ



Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*