Quote

Κέικ σε κούπα σε 5 λεπτά

Θέλουμε να κάνουμε την ζωή σου ευκολότερη και ειδικά όταν θέλεις να φας κάτι γρήγορο , εύκολο και πολύ νόστιμο έχουμε μάλλον την καλύτερη πρόταση για σένα! Έχεις φάει κέικ σε κούπα; Μάλλον η καλύτερη ερώτηση είναι… έχεις φάει κέικ σε κούπα φτιαγμένη σε 5 λεπτά; Αν όχι σήμερα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Δεν έχεις δικαιολογίες. Σου ζητάω μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σου!

IMG_0662 copy

ΥΛΙΚΑ:

1 κουταλιά βούτυρο
40 γρ. σοκολάτα
1 αβγό
4 κουταλιές Φαρίνα
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
5 κουταλιές γάλα
1 βανίλια

IMG_0650

Εκτέλεση:

Βάζεις σε μια κούπα το βούτυρο και την σοκολάτα και το βάζεις στα μικροκύματα για 40 δευτερόλεπτα σε μέτρια ένταση (σε 600W). Μετά το βγάζεις , βάζεις το αβγό ανακατεύεις και μετά προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά. Ανακτεύεις μέχρι να έχεις έναν πηχτό χυλό και το ξαναβάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 3-4 λεπτά. Το ατομικό σου κέικ είναι έτοιμο! Τι εσύ δεν ψήνεσαι να το φτιάξεις;

Σημείωση:Πολλοί μπορεί να πείτε ότι οι φούρνοι μικροκυμάτων δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία όμως όλα τα πράγματα όταν γίνονται με μέτρο μπορούν να είναι απολαυστικά και επιτρεπτά.

IMG_0660 - Copy



Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

2 comments

  1. Γεια σου Ευτυχη! Σουλατσαρω συχνα στις σελιδες σου γιατι μ αρεσουν πολυ. Σημερα σε εκανα κ κοινοποιηση στη σελιδα μου στο facebook νασαι παντα καλα κ να παραμεινεις οπως εισαι. Φιλια στις γατες σου……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*