Quote

Χρωματιστά Μπισκότα με Γιαούρτι

Το χθεσινό επεισόδιο που ζητήσατε να δείτε ξανά! Mάλλον σας άρεσαν πολύ τα πολύχρωμα αστεράτα μπισκοτάκια με Γιαούρτι και εμείς δεν σας χαλάμε ποτέ χατήρι! Αν θέλετε να τα φτιάξετε πάρτε μολύβι και χαρτί και συμπληρώστε τα υλικά! Αν θέλετε να δείτε λεπτομερώς και πάλι στην συνταγή μπορείτε στο παρακάτω βίντεο.

Υλικά:
1/2 κιλό φαρίνα
200 γρ. γιαούρτι TOTAL
250 γρ. Μαργαρίνη
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 αβγό
λίγο αλάτι
χρώματα ζαχαροπλαστικής της επιλογής σας (εμείς χρησιμοποιήσαμε πράσινο, κόκκινο, μπλε και κίτρινο)

Σημείωση: Με την ποσότητα ζάχαρης που βάζουμε τα μπισκοτάκια γίνονται “άγλυκα” και είναι ιδανικά για να συνοδέψουν ακόμα και κάτι αλμυρό. Μπορείτε επίσης να τα αλείψετε με λίγη μαρμελάδα! 🙂

Χρωματιστά Μπισκότα με Γιαούρτι

 

Εκτέλεση:

Λιώνεις το βούτυρο , το βάζεις σε ένα μπολ , προσθέτεις ένα μέρος της φαρίνας κοσκινισμένο και ανακατεύεις. Βάζεις το αυγό και το γιαούρτι και ανακατεύεις. Προσθέτεις λίγο αλάτι , τη ζάχαρη και κοσκινίζεις το υπόλοιπο αλεύρι. Το ζυμώνεις και το αφήνεις λίγο να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Στη συνέχεια χωρίζεις το ζυμάρι και προσθέτεις τα χρώματα που θέλεις. Πλάθεις σε ότι σχέδιο θέλεις και τα ψήνεις στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά.

IMG_0006 IMG_0011 IMG_0049 IMG_0059 IMG_0061 IMG_0065 IMG_0077 IMG_0085 IMG_0098



Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

11 comments

  1. popo trele.egw ta ftiaxa etsi akrivws kai me ligh marmelada einai theika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*