Quote

Περάσαμε!!! 6388 ευχαριστώ!! τι γίνεται από εδώ και μπρος;

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την υποστήριξη και θετική σας ενέργεια.
Χάρη σε σας περάσαμε στην επόμενη φάση του Swiss Explorer.
Ζητώ συγνωμη αν σας κούρασα αλλά ξέρω ότι και εσείς μοιραστήκατε την αγωνία μου για όλο αυτό.

Η κάθε μία από τις 6388 ψήφους ήταν καθοριστική. Ευχαριστώ όσους ψήφισαν και όσους με τα RT, τα Share, τα Post και ολα αυτά τα καλά βοήθησαν σε αυτό τον άθλο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά αλλά είναι πρακτικά αδύνατο και φοβάμαι μην ξεχάσω κάποιον. Κάποιοι γνωστοί με πολύ κοινό από διάφορους χώρους (παρουσιαστες, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, youtubers, bloggers, website owners) με RT, posts και shout-outs ίσως αιρθμητικα βοήθησαν λίγο παραπάνω . Κάποιοι άλλοι με τα μηνυματα και σχόλια έδωσαν όμως παραπάνω κουράγιο. Ακόμα και με την απλή ψήφο ο καθένας από εσάς βοήθησε άπειρα.

Πάνω από όλα επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την αγάπη της ζωής μου την Electra Asteraki A που στέκεται δίπλα μου σε κάθε βήμα που κάνω. Η ψυχολογική και πρακτική της υποστήριξη ήταν και παντα ειναι ανεκτίμητα. Χωρις την δικη της συνδρομη δε θα τα κατάφερνα.

Σχετικά με την ψηφοφορία, ένα θα σας πω. Σημερα το πρωι ξύπνησα στις 7:20 και είχαμε πέσει στην 4η θέση. Κόντεψα να μείνω στον τόπο. Με την καθοριστική συνδρομή σας τις τελευταίες 2 ώρες κάναμε το ύστατο comeback και μπήκαμε στην τριάδα!! Η θέση δεν έχει καμία σημασία. Οι 3 πρώτοι περνάνε απευθείας στην επόμενη φάση μαζί με 7 που θα επιλέξει η επιτροπή της Swiss. Ξέρω πως ίσως ακόμα και να μην βγαίναμε τριάδα θα μπορούσαμε να περάσουμε χωρις να χρειάζεται καν να σας κουράσω τόσο με αυτό. Αλλά αφού μπορούσαμε, το κάναμε και με αυτον τον τρόπο μου αποδέιξατε ότι έχω φίλους που μπορούν να στηρίξουν τετοιες στιγμές. Σας ευχαριστω πολύ για αυτό. οχι τοσο για τους ψήφους όσο για αυτο το μαγικό συναίσθημα.

Αυτές τις μέρες θα ανακοινώσει και η Swiss του 10 νικητές των εισητηριων από όσους ψήφισαν. Ελπίζω να παρει η ομαδα μας κάποια απο αυτά!

swiss-explorer-finalvotes

Τι γίνεται τώρα; κάπου 10 Ιουνίου εχουμε συνέντευξη στην Ελβετία. Από τα 10 άτομα που θα πάνε στη συνεντευξη θα διαλέξουν 4 (ή 5) και μετά από 2η συνέντευξη κάπου 16 Ιουνίου θα επιλέξουν τους τοπ 3 που θα πάνε τελικό. Άρα από εδώ και μέχρι τον τελικό επιλέγει μόνο η κριτική επιτροπή της swiss! Εσείς κάνατε ότι μπορούσατε να κάνετε. Μεχρι τον τελικό, αν με το καλό πάμε, η υποστήριξη σας μπορεί να είναι μόνο ψυχολογική… πιστέψτε με θα χρειαστώ όλη σας την θετική αύρα και ενέργεια για να τα πάω καλά στην συνέντευξη.

Φυσικά θα σας ενημερώνω για όλες τις εξελίξεις με Tweets, posts και vlogs.

Στις 20/6 θα ανακοινωθούν οι 3 του τελικού! και τότε ξεκινάει ο υπερπάντων αγώνας!!

21-22/6 οι 3 finalist θα πανε ταξίδι με σκοπό να κάνουν μια δοκιμασια που θα τους δωθεί. Τα report τους (video/blog/posts κλπ) θα δημοσιευθουν στις 23/6. Από τότε μέχρι τις 10 το πρωί 30/6 θα ειναι ανοιχτή η ψηφοφορία του τελικού. Τότε θα μπορείτε να ξαναψηφίσετε και να αναδείξετε τον μεγάλο νικητή.

Αν λοιπόν καταφέρουμε να πάμε τελικό, εκείνη την εβδομάδα 23-30/6 θα χρειαστούμε όχι μόνο την θετική σας ενέργεια αλλά και την πρακτική σας συμβολή στο να ενημερώσουμε κόσμο και να ζητήσουμε βοήθεια από οσους περισσότερους μπορούμε.

Επειδή ο αντεγωνισμός σε εκείνη τη φάση θα είναι μεγάλος θα προσπαθήσουμε να δράσουμε οργανωμένα σε κάποιους τομείς που ίσως αποδειχθουν καθοριστικοί (πχ ομαδες facebook, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικες εκπομπές, youtubers, websites, εφημερίδες κλπ.)
Ηδη μιλάμε με κάποιους από εσάς που ξέρουμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε. Αν υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να μπουν στο team και να συμμετέχουν πιο ενεργα μπορουν να μας στειλουν καποιο μηνυμα. Βασικα το πιο σημαντικο για τωρα ειναι να κανετε join αυτο το Event:
https://www.facebook.com/events/698506303547654/
Εκεί θα επικοιωνούμε με όλους εσάς που θέλετε να βοηθήσετε παραπάνω!

Συνεπώς, συνοψίζω. οτι μπορούσατε να κανετε μεχρι τωρα το κάνατε και με το παραπάνω! Είμαστε στους 10!!) Τώρα έχουμε συνέντευξη και αν όλα πανε κατ ευχή, στις 20-23 Ιουνίου θα παμε το δοκιμαστικο ταξιδι του τελικου και 23-30 θα είναι η μεγάλη ψηφοφορία.

Δεσμεύομαι απέναντι σε όλους σας να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις συνεντεύξεις και αν περάσω τελικό. και τότε παίζουμε μπάλα!

και πάλι ευχαριστώ!
Respect σε όλους σας!

Ευτύχης

thankyouΜην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*