Quote

Η γνώση από μόνη της δεν είναι αρκετή

Αν η γνώση από μόνη της ήταν αρκετή, θα ήταν εύκολο να είχαμε όλοι περισσότερη ενέργεια, καλύτερη υγεία, το ιδανικό μας βάρος, άψογη φυσική, δύναμη και καλή διάθεση.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε δει τη λίστα εκατοντάδες φορές σε βιβλία, περιοδικά, εκπομπές, εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Ξέρω ότι ήδη ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις:

 • Να πίνεις περισσότερο νερό
 • Να τρως περισσότερα φρούτα και λαχανικά
 • Να πίνεις λιγότερο καφέ και αλκοόλ
 • Να τρως λιγότερη ζάχαρη, κρέας και επεξεργασμένα τρόφιμα
 • Να κινείσαι πιο τακτικά
 • Να ελέγχεις το στρες
 • Να ξεκουράζεσαι αρκετά
 • Να σκέφτεσαι θετικά

Η γνώση όμως από μόνη της σου έχει δώσει τα αποτελέσματα που ζητάς;

Για τους περισσότερους από εμάς, η απάντηση είναι «Όχι»

Η γνώση από μόνη της δεν είναι αρκετή.

Η γνώση από μόνη της δεν είναι δύναμη.

Πως λοιπόν παίρνεις αυτά που ήδη ξέρεις και τα κάνεις πράξη στη ζωή σου;

Ξεκίνα απαντώντας τις παρακάτω ερωτήσεις

Γιατί;

Γιατί θες να νιώθεις καλά; Ποιο είναι το δικό σου προσωπικό όφελος; Τι διαφορά θα κάνει στη ζωή σου το να έχεις περισσότερη ενέργεια και ευεξία; Ψάξε λίγο περισσότερο από απλά το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης.

Θες να έχεις περισσότερη ενέργεια για να παίζεις με τα παιδιά σου;

Θες να έχεις περισσότερη ενέργεια για να έχεις καλύτερη απόδοση στη δουλειά σου;

Θες να είσαι το καλό παράδειγμα για τους γύρω σου;

Θες να έχεις περισσότερο χρόνο και όρεξη για να κάνεις όσα θέλεις να κάνεις στη ζωή σου;

Θες να έχεις καλύτερη διάθεση για να περνάς όμορφα με αυτούς που αγαπάς;

Θες να έχεις περισσότερη δύναμη και ζωντάνια στην καθημερινή σου ζωή;

Όσο περισσότερους και δυνατότερους λόγους έχεις, τόσο καλύτερα. Αν έχεις κίνητρα είναι πιο εύκολο να κάνεις όσα ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις για να έχεις περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία.

Ποιος;

Προσπαθείς να βάλεις όλες αυτές τις καλές συνήθειες χωρίς βοήθεια; Λειτουργεί; Οι περισσότεροι από εμάς τα καταφέρνουμε πολύ καλύτερα όταν έχουμε κάποιον πλάι μας να μας εμψυχώνει, να μας υποστηρίζει, να τσεκάρει την πρόοδό μας και να μας δείχνει το δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας. Όλοι μας τα καταφέρνουμε καλύτερα όταν έχουμε κάποιον προπονητή.

Έχεις κάποιον που σε υποστηρίζει 100% στην αναζήτηση της ευεξίας και τη καλής σου διάθεσης;

Μήπως υπάρχει κάποιος που στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σου;

Έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα στη ζωή σου;

Πώς;

Ποιο είναι το σχέδιό δράσης σου; Έχεις κάποιο πλάνο; Τι πρόγραμμα θα ακολουθήσεις; Ποια είναι τα συγκεκριμένα βήματα που θα κάνεις; Πως θα πραγματοποιήσεις τους στόχους σου;

Ποια είναι η στρατηγική σου;

Πως θα καταφέρεις να μείνεις πιστός ή πιστή σε αυτό το πλάνο;

Είναι το σχέδιο ενέργειας και ευεξίας συγκεκριμένο για τις προσωπικές σου ανάγκες;

Απαντώντας αυτές τις ερωτήσεις και γνωρίζοντας το Γιατί, το ποιός και το πώς θα σε βοηθήσει να βάλεις στην πράξη όσα ήδη ξέρεις.

Αν η γνώση για σένα δεν είναι αρκετή, μπορώ να σου δώσω υποστήριξη, ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα, και την παρακολούθηση που χρειάζεσαι για να βάλεις στην πράξη όλα όσα ξέρεις πως πρέπει να κάνεις.

Έχω αποφασίσει να αφιερώσω τη ζωή μου βοηθώντας ανθρώπους να κάνουν κάποιες αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους και τη ζωή των γύρω τους. Εχω καταλάβει οτι ο κόσμος θα είναι πιο όμορφος αν όλοι μας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να ζούμε καλύτερα.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσω ένα Σεμινάριο Θετικής Ενέργειας και καλής Διάθεσης στην Θεσσαλονίκη. Στις 27 Φεβρουαρίου το Σεμινάριο θα επαναληφθεί στην Αθήνα. http://nrg.foodiq.gr/go/

Και αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε ή μένεις αλλού και δε μπορείς να έρθεις, θα κάνω ένα δωρεάν διαδικυακό σεμινάριο (webinar) την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Το Webinar είναι δωρεάν και θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε πολλά χρήσιμα πράγματα που αυξάνουν την ενέργεια και φτιάχνουν τη διάθεση! Επίσης, θα απαντήσω τις ερωτήσεις σας σχετικά με το live σεμινάριο της Κυριακής!

Για να γραφτείς στο Διαδικτυακό Σεμινάριο, πήγαινε τώρα στην διαδυκτιακή τάξη όπου θα γίνει και κανε register. http://nrg.foodiq.gr/class/

Θα πρέπει να έρθεις στην παραπάνω διαυθυνση την Πέμπτη στις 7.

Τα λεμε εκεί.

Φιλια πολλά

Ευτύχης
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

2 comments

 1. Ευτύχη μου!!Δυστυχώς δεν είχα δει την ενημέρωση για το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο και λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω!Επίσης,μου είναι αδύνατο να έρθω στο σεμινάριο που διοργανώνεις στο πανόραμα (αν και θα το ήθελα πολύ)αφού είμαι φοιτήτρια και δεν έχω την οικονομική άνεση για να παρευρεθώ.Ωστόσο θα ήθελα να σε παρακαλέσω, να διοργανώνεις πιο συχνά διαδικτυακά σεμινάρια όπως το χθεσινό για άτομα σαν κι εμένα που έχουν όρεξη να μάθουν!Επιπρόσθετα σου εύχομαι καλή επιτυχία στα σεμινάρια..Σ’ευχαριστώ για τα e-mail και τις ενημερώσεις..Καλή σου μέρα:-)

  • Γεια σου Σοφία!
   Ευχαριστώ για το μηνυμα και τα καλα σου λόγια!… Για αυτό τα κάνω τα δωρεάν διαδικτυακά σεμιναρια.. Καποια μερα θα τα πουμε κι απο κοντα. Το επομενο webinar θα γινει Τεταρτη την επομενη εβδομαδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*