Μαγειρική Οικονομία Παρουσίαση Θεσσαλονίκη


 

Στην Gourmet Γωνία της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης

την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στις 6μμ

Κι άλλες φωτογραφίες υπάρχουν εδώ

Δείτε Video από την εκδήλωση εδώ

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την Κουζίνα της Μαμάς μαγείρεψε, τραγούδήσε, και παρουσίασε το νέο του βιβλίο με έξυπνες λύσεις για νόστιμο και οικονομικό μαγείρεμα. Μετά το τέλος της παρουσίασης έγινε κλήρωση και μία τυχερή κέρδισε την πλήρη κουζίνα Avelon που βλέπετε στις φωτογραφίες.

http://www.thessalonikibookfair.com/2010/gr_gourmet.html

Το νέο βιβλίο του Ευτύχη “Μαγειρική Οικονομία” είναι ότι πιο επίκαιρο έχει να παρουσιάσει η μαγειρική βιβλιογραφία σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει διαβεί για τα καλά το κατώφλι του σπιτιού μας και απειλεί να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα του διατροφικού μας προϋπολογισμού. Ο Ευτύχης με αυτό το βιβλίο έρχεται να καλύψει το κενό και να βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες  που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κρίσης χωρίς να υποβαθμίσουν την ποιότητα της διατροφής τους.   

Η υπόσχεση του Ευτύχη είναι πως διαβάζοντας και εφαρμόζοντας τις συμβουλές του βιβλίου, ο καθένας μπορεί να αποσβέσει άμεσα το ποσό που επένδυσε για να το αποκτήσει. Όπως χαρακτηριστικά λέει: «Καλή επιτυχία και? σε καλή μεριά, τα χρήματα που θα γλιτώσεις βάζοντας στην ζωή σου τη Μαγειρική Οικονομία»

Η Μαγειρική Οικονομία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις FOODMUSIC.