Την Πέμπτη 1η Απριλίου ήμουν ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha “Πάνω στην ώρα” για βάψιμο αβγών με φυσικό τρόπο. Όσοι το είδατε μάθατε πως μπορείτε να βάψετε αβγά με υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό τρόπο χρησιμοποιώντας παντζάρι, σπανάκι, κουρκουμά, πάπρικα και κοκκινο λάχανο. Όταν τελείωσα με το βάψιμο των αβγών ετοίμασα με τα ίδια υλικά μία νοστιμότατη νηστήσιμη συνταγή. Συγχαρητήρια στην Σωτηρία που τηλεφώνησε στην εκπομπή και κέρδισε ένα αντίτυπο της Μαγειρικής Οικονομίας. Σε καλή μεριά τα χρήματα που θα γλιτώσει ψωνίζοντας, μαγειρεύοντας και τρώγοντας πιο οικονομικά!