Quote

Προσεχώς: Απαγορεύεται ο κήπος!

“Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας.” ~Τόμας Τζέφερσον

Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών. Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.

Προσπαθώ να φανταστώ τις αντιδράσεις που θα είχε κάτι τέτοιο σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, όπου τόσο πολύς κόσμος, κυρίως στην επαρχία επιβιώνει καταναλώνοντας τρόφιμα δικής τους παραγωγής. Πάντως αυτή την εποχή αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλο είναι να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να ξαναμάθουμε να καλλιεργούμε και να παράγουμε τα δικά μας τρόφιμα. Να υποστηρίξουμε τους μικρούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα. Να βάλουμε στη ζωή μας τις αρχές της Μαγειρικής Οικονομίας και να αυξήσουμε τη διατροφική μας ευφυΐα και τη διατροφική ευφυΐα των μικρών παιδιών.
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

One comment

  1. καλημερα ευτυχη μου,εισαι καταπληκτικος οπως παντα,απλα θα θελα να κανω ενα μικροοοοο παραπονακι εχουμε χαθει,και εχουμε αφησει πισω τις συζητησεις μας και τα μαθηματα μαγειρικης..γιατι???καταλαβαινω οτι τρεχεις πολυ,απλα αφιερωσε μου εστω και μιση ωριτσα,ετσι???φιλακια πολλα σε λατρευωωωω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*