Συντήρηση Τροφίμων για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα


Στις μέρες που ζούμε, για πολλούς είναι σημαντικό να μπορούμε να φυλάξουμε τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει διατροφική ασφάλεια αλλά και οικονομία. Αν μπορείς να βρεις κάτι φθηνά και να το συντηρίσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χαλάσει, τότε έχεις κάνει μία έξυπνη επένδυση που σε βοηθάει να γλιτώσεις χρήματα. Για παράδειγμα, τώρα που είναι “καλοκαίρι” μπορείς να βρεις κάποια πράγματα φθηνά. αν τα συντηρίσεις σωστά θα τα έχεις τον “χειμώνα” που οι τιμές τους μπορεί να είναι πολύ πιο υψηλές. Διάβάστε στο site της Μαγειρικής Οικονομίας ένα άρθρο με πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αυξήσετε την διάρκεια ζωής αρκετών τροφίμων.

Το άρθρο είναι εδώ.

Σκεφτείτε επίσης το να αποκτήσετε το βιβλίο “Μαγειρική Οικονομία”. Περιέχει πολλές χρήσιμες πληροροφορίες που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε χρήματα αλλά και θα σας δώσουν την δυνατότητα να αποκτήσετε διατροφική ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας.

Για ολόκληρο τον Αύγουστο έχουμε και μία ειδική προσφορά. Αν παραγγείλετε τη Μαγιειρκή Οικονομία και το προηγούμενο βιβλίο/CD του Ευτύχη (Το παστιτσιο της μαμάς), σας στέλνουμε ακόμα ένα βιβλίο δώρο. Διάβάστε περισσότερα εδώ.

Επειδή το θέμα αυτό απασχολεί πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό, θα κάνουμε ένα σχετικό σεμινάριο Μαγειρικής Οικονομίας για “αβέβαιους καιρούς” αρχές Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αν σας ενδιαφέρει στείλτε μου μήνυμα εδώ. Καλή δύναμη!!