Τα άρθρα μου στο Wineplus


Το ξέρατε οτι κάθε δίμηνο αρθρογραφώ στο free press Περιοδικό Wineplus με θέματα μαγειρικής και γαστρονομίας; Το WINE PLUS magazine είναι ένα περιοδικό για το κρασί, τη γαστρονομία, τα spirits, τα ταξίδια και εν γένει τη καλή ζωή, το know how και τα μυστικά της απόλαυσής της. Κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 2003, κάθε δύο μήνες και διανέμεται δωρεάν από επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κύπρο: κάβες, deli, caf?-bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιβλιοπωλεία κλπ. καθώς και με κατ΄ οίκον αποστολή σε επιλεγμένους παραλήπτες.