Quote

Τονομαγειρέματα στην Καλαμαριά

To Σάββατο 25 Ιουνίου βρέθηκα στο κατάστημα του Μασούτη στη Καλαμαριά για μία μουσικομαγειρική εκδήλωση. Μαγείρεψα με τόνο TRATA εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές που δοκίμασε ο κόσμος.

Μου αρέσουν πολύ οι εκδηλώσεις σε σούπερ μάρκετ επειδή έχω τη δυνατότητα να έρθω σε άμεση επαφή με τον κόσμο, να ανταλλάξω μαζί τους σκέψεις αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να τρώμε πιο έξυπνα, δηλαδή νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά. Θεωρώ τα σούπερ μάρκετ ένα χώρο που μπορείς να αυξήσεις τη διατροφική σου ευφυΐα. Με κάθε επίσκεψη μπορείς να μάθεις κάτι νέο για τα τρόφιμα.

.Ως φανατικός ψαροφάγος, ήταν χαρά και τιμή μου να δημιουργήσω συνταγές με τόνο TRATA, σε συνεργασία με την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου (ΚΟΝΒΑ) μία Ελληνική εταιρία με έδρα στο Κιλκίς που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ψαριών στην Ελληνική αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ψάρια κονσερβοποιούνται σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που ψαρεύονται. Για αυτό η διαφορά στη γεύση τους είναι εμφανής ακόμα και για τον μέσο καταναλωτή.

Κάτι ακόμα σημαντικό είναι ότι τα προϊόντα τους περιέχουν ελληνικά ψάρια, κάτι που ενισχύει τους Έλληνες ψαράδες. Εκτός αυτού το ότι τα ψάρια που τρώμε ανοίγοντας μία κονσέρβα της ΚΟΝΒΑ είναι ελληνικά, μας κάνει να νιώθουμε και λίγο παραπάνω σίγουροι για όλα τα. Προσωπικά δε θα ήθελα να φάω κάτι που υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση να προέρχεται από το Ειρηνικό.

Θα μου πείτε πως όλα αυτά τα λέω επειδή συνεργάζομαι μαζί τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό λειτουργεί ανάποδα. Συνεργάζομαι μαζί τους επειδή έχω αυτή τη θετική γνώμη για τα προϊόντα τους και θαυμάζω τη δουλειά τους.

Ορίστε το επίσημο Δελτίο Τύπου από την εκδήλωση:

Καλοκαιρινά Τονομαγειρέματα με τον Ευτύχη Μπλέτσα στο Grand Mασούτης Καλαμαριάς

Δεν ήταν το κλασικό ιχθυοπωλείο, αλλά η βάρκα του τόνου ΤRΑΤΑ που μύρισε θάλασσα και πλαισίωσε με “αλμύρα” τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα Μουσικομαγειρέματα του το περασμένο Σάββατο 25 Ιουνίου στο Grand Μασούτης στην Καλαμαριά!

Παρέα με μικρούς και μεγάλους ο Ευτύχης τραγούδησε και μαγείρεψε συνταγές με τόνο ΤRΑΤΑ για νόστιμα, σύντομα και υγιεινά γεύματα! Σαλάτες, μακαρονάδες και τονολιχουδιές, μας ταξίδεψαν στην γεύση και μας δίδαξαν πως να πάρουμε 10 με τόνο ΤRΑΤΑ στην ευεξία!

Τα παιδιά βοήθησαν στο μαγείρεμα και  έλυσαν απορίες για το αληθινό φαγητό, ενώ οι γονείς έμαθαν πως μπορούν να αυξήσουν τη διατροφική ευφυΐα των παιδιών τους με χαριτωμένα τρικ στην κουζίνα!

Το διαδραστικό show με τις τονοσυνταγές μοίρασε δωράκια και προσφορές κατευθείαν από τη βάρκα της TRATA και έδωσε νόημα στην βόλτα του super market με άξονα την Μαγειρική Οικονομία!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα επιστρέψει δριμύτερος με νέα μαγειρικά show, που πολύ θα σας αρέσουν!

Γιατί το φαγητό που τρώμε… είναι η ενέργεια που μας κάνει ξεχωριστούς!Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*