1η μέρα #blogtrottersgr


#blogtrottersgr

Οι πιο γνωστοί travel bloggers του κόσμου είναι στην Θεσσαλονίκη χάρη στο Blogtrotters. Για όσους δεν ξέρουν το Blogtrotters είναι μια καταπληκτική ιδέα προώθησης της χώρας μας που υλοποίησε η εταιρία Marketing Greece! Φιλοξενώντας στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας περισσότερους από 30 κορυφαίους travel blogger του κόσμου, προωθούν την Ελλάδα στα blog τους αλλά και σε όλα τα social network τους. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και γνωρίσαμε όλους αυτούς τους blogger μιλώντας μαζί τους για τα ξεχωριστά ταξίδια τους και τις ιδιαίτερες εμπειρίες τους. Αρχικά η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλητές από την διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και από τον απεσταλμένο του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του κ. Τζιτζικώστα.

#blogtrottersgr8

Αφού τελείωσαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις που έλαβαν χώρα στο Μουσείο φωτογραφίας που βρίσκεται στο λιμάνι, περάσαμε στο kitcen bar όπου μας φίλεψαν καταπληκτικά εδέσματα και φυσικά Greek Salad! Εννοείται πως το “ταξίδι” τώρα ξεκινάει για αυτό δέστε τις ζώνες σας και παρακολουθείστε το hastag #blogtrottersgr σε instagram, facebook και twitter!

Μάθε ακόμη περισσότερα στο blogtrottersgr

#blogtrottersgr5 #blogtrottersgr6 #blogtrottersgr7 #blogtrottersgr9 #blogtrottersgr10 #blogtrottersgr11 #blogtrottersgr12 #blogtrottersgr13 #blogtrottersgr14 #blogtrottersgr15 #blogtrottersgr16 #blogtrottersgr17 #blogtrottersgr18 #blogtrottersgr19 #blogtrottersgr20#blogtrottersgr24 #blogtrottersgr25 #blogtrottersgr26 #blogtrottersgr27 #blogtrottersgr28 #blogtrottersgr29 #blogtrottersgr30#blogtrottersgr1 #blogtrottersgr2 #blogtrottersgr3 #blogtrottersgr4