Αλμυρό κεικ με πιπεριά


IMG_9973

Σήμερα φτιάχνουμε ενα πανεύκολο και πεντανόστιμο αλμυρό κέικ με πιπεριές και φέτα! Συνεχίζουμε με μια χειμωνιάτικη πράσινη σαλάτα με γιαούρτι και παντζάρι και κλείνουμε με ένα υπέροχο φθινοπωρινό επιδόρπιο μήλα ψητά.. σε γρήγορη εκδοχή!

Υλικά:
2 αυγά
250 γρ. φέτα τσαντίλας ΑΡΒΑΝΙΤΗ
200 ml γάλα
150 ml ελαιόλαδο ARISTON
250 γρ ΦΑΡΙΝΑ Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
1 κουταλιά άχνη ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων SALTIC
3 πολύχρωμες πιπεριές (μισή από την κάθε μία)

Εκτέλεση:
Κόβω τις πιπεριές σε κομμάτια. Σπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τυρί και τις πιπεριές. Βάζουμε το μείγμα στο φορμάκι -αφού το λαδώσουμε- και ψήνουμε στο φούρνο για περιπου μια ώρα στους 170 βαθμους. Καλο ειναι για τη μιση ωρα να το σκεπασουμε με αλουμινοχαρτο για να μην καεί.

Δες την εκτέλεση στο ακόλουθο βίντεο:

IMG_0004

IMG_0007

 

IMG_9351
IMG_9982IMG_9987