Quote

Επαγγελματική Επιτυχία

Κάνε με φίλο στο GAS (GlobAllShare)

Άλλο ένα κοινωνικό δίκτυο μπαίνει στη ζωή μας! το GlobAllShare (εν συντομία: GAS)!! Αυτό το κοινωνικό δίκτυο αναπτύσεται ταχύτατα και έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο: Μοιράζει μετοχές στα μέλη της για την περίοδο της προοργάνωσης που είναι μέχρι τις 31/5. Με άλλα λόγια αν είσαι μέλος κερδίζεις μετοχές. Είτε απλά με το να μπαίνεις καθε μερα, …

Πρακτικές Συμβουλές για το Άγχος των Εξετάσεων

Πριν λίγες μέρες έλαβα από την κα Ειρήνη Αναγνώστου, Σχολική Ψυχολόγο από Βέροια, τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του άγχους των εξετάσεων. Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας. Χίλια ευχαριστώ στην κα Ειρήνη! Ελπίζω οι συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες!  Έκανα σχετικό βίντεο. Δείτε το! Από κάτω θα βρείτε και το κείμενο! Καλή επιτυχία! Τι είναι άγχος: …

Πώς να μάθεις να μαγειρεύεις

Σου αρέσει η Μαγειρική; Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, πάντα έχεις κάτι νέο να μάθεις! Σε αυτό το βίντεο θα μάθεις τους 6 τρόπους με τους οποίους μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις! 6 τρόποι για να μάθεις να μαγειρεύεις Θες να μάθεις να μαγειρεύεις; Αν θες μπορείς να το κάνεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όσους …

Οι 6 μύθοι του Internet Marketing

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ δεν πετυχαίνουν στον χώρο του Διαδικτύου γιατί πιστεύουν πραγματικά τους έξι παρακάτω μύθους. Κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι μπαίνουν στο ίντερνετ για να βγάλουν λεφτά αλλά οι περισσότεροι από αυτούς αποτυχαίνουν παταγωδώς είτε γιατί πιστεύουν έναν είτε γιατί πιστεύουν και τους έξι μύθους του μάρκετινγκ. Μπορείς να τους διαβάσεις παρακάτω και να ανακαλύψεις το παραπλανητικό στοιχείο στον καθένα από αυτούς.

Πως να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που οδηγούν στην επιτυχία είναι το να κάνεις αυτό που αγαπάς. Οι πιθανότητες να πετύχεις είναι πολύ μεγαλύτερες όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις και όταν κάνεις κάτι για το οποίο νοιάζεσαι από το να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να χαραμίσεις τη ζωή σου και να εκμηδενίσεις κάθε πιθανότητα να είσαι ευτυχισμένος και πετυχημένος είναι να ασχοληθείς με κάποιο επάγγελμα που δε σου αρέσει μόνο για τα λεφτά ή για την ασφάλεια που σου παρέχει. Έτσι κι αλλιώς στις μέρες μας, ασφάλεια δεν υπάρχει σε καμία δουλειά.

Πως να βγάλεις χρήματα στο Ίντερνετ

Συνεχώς ακούμε οτι μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά στο Ίντερνετ. Είναι αλήθεια. Είναι απόλυτα εφικτό. Όλο και περισσότεροι στις μέρες μας εργάζονται μέσω Ίντερνετ ή ξεκινάνε μία διαδικτυακή επιχειρηματική δραστηριότητα. Το να δουλεύεις μέσω Ιντερνετ σημαίνει ότι μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι ή από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη θέλεις. Δεν έχεις γεωγραφικούς ή χρονικούς περιορισμούς. Έχεις επίσης μειωμένα έξοδα επειδή δεν χρειάζεται να μετακινείσαι. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλει λεφτά στο Ιντερνετ, θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τους πιο διαδεδομένους:

Τα 2 συστατικά της επιτυχίας στο Internet

Όταν έχεις ένα site ή blog υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να σε αφορούν και στα οποία πρέπει να εστιάζεις. Το πρώτο είναι η επισκεψιμότητα (traffic) την οποία μπορείς να αυξήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το δεύτερο είναι η αποτελεσματικότητα του περιεχομένου σου. Κατά πόσο δηλαδή πετυχαίνει τον σκοπό του. Αν ένας από τους σκοπούς του site είναι να παράγει κέρδος, τότε σε απασχολεί το πώς θα αυξήσεις τις ενέργειες των επισκεπτών που παράγουν κέρδος. Αυτά τα 2 πράγματα είναι σημαντικά είτε πρόκειται για μεγάλο εμπορικό εταιρικό Site είτε για ένα μικρό blog που απλά έχει σκοπό να μεταδώσει μία ιδέα. Ας δούμε το καθένα από αυτά τα δύο πολύ σημαντικά θέματα πιο αναλυτικά:

Μήπως κρύβεις μέσα σου έναν Συγγραφέα;

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα βιβλίο. Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει συγγραφείς και έχουμε μία δική μας ιστορία να μοιραστούμε με τον κόσμο, είτε αυτή είναι αληθινή, είτε είναι φανταστική. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να γράψουμε στη διάρκεια της ζωής μας ένα βιβλίο, ακόμα και αν είναι κάτι μικρό, απλά και μόνο για να αφήσουμε κάτι πίσω μας! Το καλό είναι ότι στις μέρες μας η τεχνολογία έχει κάνει την συγγραφή, επιμέλεια και έκδοση βιβλίου πιο εύκολη από ποτέ!

Ανεργία.. Τι να κάνω; Να παράγω μπρόκολα;

Άκουσα πριν λίγες μέρες στο ραδιόφωνο κάποιον διαμαρτυρόμενο αυτοκινητιστή ταξί να λέει: «Κάνω αυτή την δουλειά 20 χρόνια και τώρα θα μείνω άνεργος. Τι να κάνω; να πάω στο χωριό να φυτεύω μπρόκολα;». Αρχικά μου ακούστηκε άσχημα επειδή θεωρώ πως αυτή η φράση υποτιμάει το μπρόκολο που είναι ένα από τα αγαπημένα μου λαχανικά. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη και ας ασχοληθούμε με την ουσία.. Η απάντησή μου στην παραπάνω ερώτηση θα ήταν «Ναι! Αν αυτό είναι το πιο αποδοτικό πράγμα που ξέρεις και μπορείς να κάνεις με τον χρόνο σου, ώστε να φανείς χρήσιμος στην κοινωνία και να έχεις κάποιο οικονομικό όφελος.»

Βρες τη δουλειά που θες!

Το θέμα της εργασίας και της ανεργίας μας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό. Ακούγοντας μία ομιλία του Stephen Covey, συγγραφέα του βιβλίου «Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων» σκέφτηκα ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, να μοιραστώ κάποιες από τις ιδέες του.

Διάλεξε επάγγελμα!

Απελευθερώνονται σήμερα πάνω 136 επαγγέλματα. Αυτό μπορεί να έχει την αρνητική του πλευρά επειδή πολλοί που ήδη κάνουν αυτά τα επαγγέλματα θα αντιμετωπίσουν μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτοί φυσικά που είναι καλοί σε αυτό που κάνουν δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Από την άλλη όμως η απελευθέρωση αφαιρεί γραφειοκρατικές δυσκολίες που στέκονται εμπόδια σε κάποιον που θέλει να ακολουθήσει κάποιο επάγγελμα. Έτσι δίνεται σε κάποιον που θέλει πραγματικά να εξασκήσει κάποιο επάγγελμα να το κάνει χωρίς περιορισμούς.

5 χρήσιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το Ίντερνετ

Το Ίντερνετ μπορεί όχι μόνο να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα ψωνίζοντας πιο έξυπνα, επικοινωνώντας δίχως κόστος, και βρίσκοντας πληροφορίες δωρεάν αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα σταθερό συμπληρωματικό εισόδημα που θα σε υποστηρίξει οικονομικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.