Quote

Ευτύχης

Γεια! Ευτύχης Εδώ!

Παρουσιαστής στις εκπομπές “Κουζίνα της Μαμάς“, Happy Cook,  ” Ταξίδι στις Γεύσεις” και “Food IQ“,

συγγραφέας της  “Μαγειρικής Οικονομίας” και της “Θετικής Ενέργειας” και δημιουργός της παράστασης “Μουσικομαγειρέματα“.

Εδώ θα βρεις έξυπνες συνταγές, tips, video και πολλά χρήσιμα άρθρα για Νόστιμο, Υγιεινό, Οικονομικό Φαγητό, Θετική Διάθεση και μέγιστη Ενέργεια!

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο YouTube, follow στο Twitter, LIKE στο Facebook και να γραφτείς στο Newsletter.

Να σαι καλά! Φιλιά πολλά! ΓΕΙΑ!

Το πιο πρόσφατο βιογραφικό

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μαγειρική Οικονομία», παρουσιαστής της εκπομπών «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ», «Μαγική Κουζίνα» ιδρυτής της «Ακαδημίας Θετικής Ενέργειας» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Είναι συγγραφέας, μουσικός, Foodmusic chef, Μηλόσοφος ενώ εργάζεται και ως Life Coach Διατροφής και Θετικής Ενέργειας. Σκοπός του είναι η διατροφική αφύπνιση του κόσμου!

Χαίρω πολύ

Επιτρέψτε μου να συστηθώ: είμαι ο Ευτύχης Μπλέτσας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, σπούδασα στην Αγγλία, κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και ζω ανάμεσα στις 3 μεγάλες μου αγάπες: Τη μαγειρική, τη μουσική και τα ταξίδια. Μη μου ζητήσετε να δηλώσω επάγγελμα ή ιδιότητα γιατί, προσπαθώντας να ισορροπήσω ανάμεσά τους δοκίμασα να συνδυάσω πολλά και διάφορα για ν’ ανακαλύψω, τελικά, πως όλα συγκλίνουν στο ίδιο σπουδαίο μυστικό: στη γεύση της ζωής.

Παλαιότερο Βιογραφικό

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, αρθογράφος γαστρονομικής φιλοσοφίας και υποστηρικτής της υγιεινής Μεσογειακής διατροφής. Είναι γνωστός και ως “foodmusic chef”, επειδή εμπνεύστηκε τα «Μουσικομαγειρέματα» – ένα πρωτοποριακό show στο οποίο η διατροφή και η μαγειρική συναντάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία σε μια αληθινά «νόστιμη» παράσταση που υμνεί το «έξυπνο» φαγητό.

Εκπαίδευση

Η προσωπική εξέλιξη και η δια βίου εκπαίδευση είναι για μένα απαρραίτητα συστατική της ευτυχίας. Εδώ υπάρχει μία λίστα με τα μαθήματα, πτυχία, σεμινάρια και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχω κάνει.

Εμπειρία & Επιτεύγματα

Λίστα με παραγωγές, εκδηλώσεις και κυκλοφορίες.

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε…

Εδώ θα διαβάσεις πολλές πληροφορίες για τον Ευτύχη που μπορεί να σου είχαν ξεφύγει!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που είτε έχουν τεθεί σε διάφορες συνεντεύξεις, είτε από κόσμο μέσω email.

Συνεργασίες

Εταιρίες και φορείς με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Ευτύχης Μπλέτσας

Σας ευχαριστώ!

Μέσα από αυτή τη σελίδα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλλει στην πραγματοποίηση αυτού του ονειρικού ταξιδιού. Κατ’ αρχάς τους καλεσμένους της εκπομπής και τους συνεργάτες μου. Οι πρώτοι φαίνονται και δίνουν φρεσκάδα, αληθινή πνοή και εναλλαγή σε κάθε εκπομπή. Οι άλλοι, όσο δε φαίνονται άλλο τόσο δίνουν όλη τους την ενέργεια, το πάθος …

10 comments

  1. Άντα Τσαγκαράκη

    Καλησπέρα Ευτύχη. Θα ήθελα να μάθω αν συνεργάστηκες με κάποιο γραφείο ταξιδίων για το ταξίδι στην Σιγκαπούρη και αν ναι, με ποιό;
    Καλή συνέχεια στα ταξίδια και καλοτάξιδη η εκπομπή σου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*