Η δημιουργία της σαλάτα ceasars, οφείλεται στον εστιάτορα Caesar Cardini στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών. Βλέπεις ο Cardini μπήκε στην κουζίνα είδε ότι τα υλικά του αρκούν μόνο για σαλάτες κι έτσι χρησιμοποίησε τη φαντασία του κι έκανε τη σαλάτα που τρώμε κι εμείς μέχρι σήμερα! Εμείς όμως έχουμε κάτι άλλες ιδέες και σήμερα θα φτιάξουμε μια υπέροχη συνταγή που θα θέλεις να δοκιμάσεις. Ceasars Sandwich!
ΥΛΙΚΑ
1 φιλέτο κοτοπουλο ψητό ετοιμο
100 γρ. Γιαούρτι Total
100 γρ. μαγιονέζα
μαρουλι romain
worchester sauce
παρμεζανα
κρουτονς (οχι στοσαντουιτς)
σκορδο (λαδι σκορδου)
ελαιολαδο (σκορδο)
λεμονι
ψωμι για σαντουιτς
μαυρο πιπερι
Εκτέλεση:
Αφού φτιάξουμε την σαλάτα όπως θα δεις εδώ, βάζουμε το μείγμα μας μέσα σε ένα ψωμάκι και έχουμε το πιο λαχταριστό σάντουιτς του Καίσαρα!
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.
Ευχαριστώ!
Ευτύχης Μπλέτσας
Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.
Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!