Συνεργασία με Click@Life


Με χαρά ανακοινώνω συνεργασία με το Portal Click@Life. Θα γράφω κάθε εβδομάδα άρθρα και συνταγές στην ενότητα Διατροφή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή είμαι αναγνώστης του Click@Life από την αρχή του. Αν και είναι Online λιγότερο από ένα χρόνο, έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες. Ο λόγος είναι κυρίως οτι έχει περιεχόμενό χρηστικό, περιεκτικό και ευδιάβαστο!

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή:

www.Clickatlife.gr σε πάει παντού…

Ζωντανό και ενθουσιώδες αποτελεί τον έναν εναλλακτικό ηλεκτρονικό οδηγό διασκέδασης. Το μοναδικό on-line interactive ημερήσιο magazino δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ενός μοντέρνου και ανεξάρτητου  κοινού, με φρέσκες ιδέες, που θέλει να μαθαίνει για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης και αποζητά ένα μέσο με προτάσεις, άποψη και εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης. Έντεκα θεματικές ενότητες, συνεχής ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και πρωτοποριακή χρήση νέων τεχνολογιών, βρίσκονται στη διάθεση του χρήστη για να βρει ό,τι ψάχνει γύρω από ψυχαγωγία και διασκέδαση, ταξίδια, τέχνες και πολιτισμό, αλλά και θέματα fitness, διατροφής & υγείας.

Αξίζει να το χαζέψετε και να γραφτείτε στο Newsletter!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρώτο κείμενο μου με συμβουλές Μαγειρικής Οικονομίας και μία συνταγή για…σιδερένια σαλάτα!