Quote

Coaching

Το Life Coaching είναι μία μεθοδολογία προσωπικής εξέλιξης που βοηθάει ανθρώπους να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με άλλους. Κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση όταν είναι εντατικό και γίνεται σε προσωπικό επίπεδο εστιάζοντας σε συγκεκριμένα αποτελέσματα που θέλεις να πετύχεις. Με προσωπικό coaching μπορώ να σε βοηθήσω μέσα από μία υποστηρικτική σχέση και να εστιάσουμε μαζί σε ένα μόνο πράγμα: Τη δική σου επιτυχία. Θα σε βοηθήσω να εντοπίσεις τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σου, ανακαλύψεις ευκαιρίες, να συγκεκριμενοποιήσεις τους στόχους σου και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο δράσης. Θα έχεις κάποιον να σε εμπνέει, να σε κινητοποιεί και σε κρατάει στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας σου προτείνω πολλά εργαλεία και τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις αυτό που θες.

Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορώ να σε βοηθήσω να πετύχεις τους δικούς σου στόχους, είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για προσωπικά ζητήματα. Τα βασικά θέματα στα οποία μπορούμε να επικεντρωθούμε είναι τα εξής:

 • Να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να αυξήσεις την ενέργειά σου.
 • Να βάλεις στη ζωή σου καλές συνήθειες που βελτιώνουν την υγεία.
 • Να σταματήσεις αρνητικές συνήθειες που δε σε εξυπηρετούν.
 • Να ελέγχεις το άγχος σου και να διαχειριστείς κατάλληλα το χρόνο σου.
 • Να απλοποιήσεις και να οργανώσεις την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.
 • Να αποκτήσεις επαγγελματικούς στόχους και σαφήνεια.
 • Να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.
 • Να γίνεις «Γκουρού» στο αντικείμενο σου και να πληρώνεσαι από αυτό.
 • Να αυξήσεις το εισόδημά σου δουλεύοντας από το σπίτι.
 • Να ξεκινήσεις μία επιχείρηση μέσω διαδικτύου.
 • Να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΝΕΟ: YouTube Coaching! Προσωπική υποστήριξη στην ανάπτυξη και προώθηση του καναλιού σου. Θέματα partnership, περιεχόμενο, τεχνικά θέματα, ιδέες κλπ. Εβδομαδιαία συνομιλία μέσω skype, επικοινωνία με emails review καναλιού με πλήρες report και προτάσεις για βελτίωση.

Δουλεύω συνήθως μόνο με 4-5 άτομα σε προσωπικό επίπεδο. Ο χρόνος που είναι πολύτιμος και με ενδιαφέρει να επικεντρώνομαι σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και να κάνουν τις υπερβάσεις που απαιτούνται για να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να δείχνεις την απαραίτητη προσοχή και να έχει σκοπό να με ακολουθήσεις σε αυτό το ταξίδι.

Χρησιμοποιώ τις τεχνικές που άλλαξαν τη δική του ζωή για να βοηθήσω και άλλους ως μία ένδειξη ευγνωμωσύνης σε όσα έμαθα τα τελευταία 8 χρόνια τη ζωής του από τα δεκάδες σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, τα εκατοντάδες ακουστικά προγράμματα που ακούω συνεχώς και τα πάνω από τα 300 βιβλία προσωπικής εξέλιξης που διάβασα. Έχοντας 2 Διπλώματα life coaching και έχοντας ολοκληρώσει το Mastery και Leadership University του Tony Robbins και το Experts Academy του Brendon Bruchard, είμαι σίγουρος οτι μπορώ να βοηθήσω και σε ένα να μεταμορφώσεις τη ζωή σου… αρκεί να το θες αληθινά και να πάρεις την απόφαση.

Δουλεύω περισσότερο σε θέματα παραγωγικότητας, δημιουργικότητας, προσωπικής ενέργειας, Internet marketing, Youtubing αλλά μπορούμε να διαμορφώσουμε το περιεχόμενο ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες προσαρμοσμένο στους δικούς σου στόχους. Αν ενδιαφέρεσαι και θέλεις περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μου.

Καλή δύναμη σε ότι κάνεις!Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*