Quote

Event στην Αθήνα αυτήν την Πέμπτη!

Αυτή την εβδομάδα θα είμαι Αθήνα και την Πέμπτη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τα πούμε από κοντά! Τι έχετε να κάνετε Πέμπτη στις 7; Θα έχουμε μία πολύ χρήσιμη και δωρεάν παρουσίαση που θα σας φανεί ιδαίτερα χρήσιμη. Νομίζω θα είναι μία πάρα πολύ καλή επένδυση του χρόνου σας!! Εκτός από όσα διαβάζετε στην πρόσκληση θα έχουμε και… Μουσικομαγειρέματα! Τα λεμε εκεί! Το μέρος είναι πολύ έυκολα προσβάσιμο με μετρό! Σας περιμένω.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΜην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

2 comments

 1. Μανώλης Μανωλαράκης

  Με πραγματική έκπληξη και θλίψη διάβασα την παραπάνω ανακοίνωση. Μου προκαλεί κατάπληξη πως ένας άνθρωπος με ταλέντο και δημιουργικότητα, μπορεί να πέσει σε τέτοιο λάθος. Και λέω λάθος γιατί η δήλωση “σκοπος του ειναι η διατροφικη αφυπνιση και αυξηση της διατροφικης ευφυιας του κοσμου” δημιουργεί την εντύπωση ότι η ομιλία γίνεται από κάποιον ΕΙΔΙΚΟ με βασικές γνώσεις. Ατυχώς ο καθόλα συμπαθής Ευτύχης ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ και σαφέστατα δεν είναι ειδικός και δεν μπορεί να είναι ειδικός.
  Η συστηματική του ενασχόλιση με την διατροφή μέσα απο την παρουσίαση των εκπομπών που θέμα τους έχουν την διατροφή, δεν του προσδίδει ουτε την ιδιότητα, ούτε το επιστημονικό υπόβαθρο να κάνει τέτοιους ισχυρισμούς. Τονίζω δε ότι οποιαδήποτε δραστηριότητά του ξεπερνά και τα όρια της νομιμότητας μιας και υπάρχουν ΡΗΤΕΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ νομοθετικές ρυθμίσεις που προβλέπουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….
  Σας παρακαλώ λοιπόν όσοι εμπλεκεστε σε αυτή την διαδικασία να ανατρέξετε στα κείμενα αυτά και να συμορφωθείτε με τα νομικά δεδομένα.
  Ο νόμος ισχύει για όλους.
  Σας παραπέμπω όλους στις παρακάτω ανακοινώσεις
  http://www.ed-de.gr/edde/common/news-contents.jsp?id=24 ανακοίνωση Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος για συμβούλους ευεξίας κλπ

  ΚΑΙ
  http://www.ed-de.gr/attachments/news/30_news_2012_03_27_19_24_44.jpg
  Απάντηση υπουργείου για συμβούλους ευεξίας και τεστ δυσανεξίας

  Μανώλης Μανωλαράκης
  Διαιτολόγος Διατροφολόγος
  Πρόεδρος Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

  • Γεια σας κύριε Μανωλαράκη!

   Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις παρατηρήσεις σας. Όσο και αν ακούγεται αυτό περίεργο συμφωνώ μαζί σας. Έχω διαβάσει την συγκεκριμένη ανακοίνωση και την υποστηρίζω.

   Όσον αφορά αυτά που γράφετε, δε με θεωρώ ειδικό όπως για παράδειγμα είστε εσείς στο θέμα της διατροφής.

   Για το λόγο αυτό συνεργάζομαι με διαιτολόγους και διατροφολόγους στους οποίους παραπέμπω οποιονδήποτε θέλει επιστημονική υποστήριξη.

   Δημοσιεύω το κείμενο σας επειδή δε με ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως όπως είπα πιο πάνω θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ειδικός με τον τρόπο που το εννοείται εσείς. Είναι σημαντικό ο κόσμος να είναι προσεκτικός και να έχει κριτική σκέψη και προσωπική υπευθυνότητα.

   Πείτε μου παρακαλώ τι πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το έργο σας; Νιώθω πως κατά βάθος έχουμε κοινό σκοπό.. να βοηθήσουμε τους άλλους. Σωστά; Αν διαφωνείτε πείτε μου… Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.

   θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή. Πιστεύω ότι αξίζει κάποια φορά να με ακούσετε ζωντανά σε κάποια ομιλία και αν έχετε αντιρρήσεις να τις συζητήσουμε. Με χαρά μου να ακούσω σχόλια και προτάσεις από ανθρώπους σαν και εσάς. Με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος.

   Συνοπτικά λοιπόν:

   ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ (ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

   Είναι αυτός και ο δικός σας σκοπός;
   Αν ναι, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να διαφωνούμε…

   Ευχαριστώ

   Ευτύχης

   ΥΓ Εκανα και κάποια αλλαγη στο βιογραφικό μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*