Quote

Πως να γίνεις πετυχημένος και ακριβοπληρωμένος “Γκουρού”

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ EXPERT

Πως να γίνεις πετυχημένος  και ακριβοπληρωμένος “Γκουρού”

Τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής μου ακολουθώ και μελετώ πολλούς κορυφαίους experts σε διάφορους τομείς. Εκτός από το αντικείμενο που ο καθένας από αυτούς διδάσκει, μελετάω σχολαστικά και τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας από αυτούς πλασάρεται, πακετάρει τις γνώσεις του, προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και πουλάει τον εαυτό του. Αυτή η έρευνα ήταν για μένα πολύ εντατική επειδή κατάλαβα πως αυτό το πράγμα θέλω να κάνω κι εγώ στη ζωή μου. Ανεξάρτητα από το αντικείμενο, αυτό που θέλω είναι να διδάσκω και να βοηθώ ανθρώπους.

Ήθελα λοιπόν να καταλάβω με ποιόν τρόπο πολλοί πετυχημένοι και ακριβοπληρωμένοι γκουρού έχτισαν τις αυτοκρατορίες τους. Πως άνθρωποι όπως ο Tony Robbins, ο Brian Tracy, ο Deepak Chopra, ο David Wolfe και άλλοι πολλοί που θαυμάζω κατάφεραν από το μηδέν να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα.

Μέσα σε αυτή την αναζήτηση και έχοντας σιγά-σιγά αρχίσει να ξετυλίγω το κουβάρι, έπεσα πάνω σε έναν απίστευτο νεαρό τύπο, ο οποίο διδάσκει αυτό ακριβώς το πράγμα. Το όνομά του είναι Brendon Burchard και το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στο οποίο αμέσως γράφτηκα και παρακολουθώ λέγεται Experts Academy. Ο Brendon είναι υπερεπιτυχημένος συγγραφέας, ομιλητής, και success coach ο οποίος μέσα σε 18 μήνες δημιούργησε από το μηδέν μία προσωπική αυτοκρατορία με έσοδα 5 εκατομμύρια δολάρια. Μέσα από το Experts Academy διδάσκει όλα όσα αυτός χρησιμοποίησε για να στηθεί ως expert και να ουσιαστικά αποκαλύπτει πως μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει τα βήματά του.

Το Experts Academy είναι πιθανότατα ότι εκπαιδευτικά καλύτερο έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με όσα μαθαίνω που με τη μία τα μεταφέρω και σε άλλους που μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη γνώση. Με τους ανθρώπους που δουλεύω σε προσωπικό επίπεδο coaching συνήθως επικεντρωνόμαστε σε αυτό το αντικείμενο. Είναι ότι πιο χρήσιμο μπορεί να βοηθήσει κάποιον που ουσιαστικά εμπορεύεται τη γνώση του. Συγγραφείς, ειδικοί, σύμβουλοι, διαιτολόγοι, θεραπευτές, γυμναστές, life coaches, σύμβουλοι προσωπικής βελτίωσης και κάθε λογής ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κάτι σημαντικό να αποκομίσουν από αυτά.

Σε μερικές μέρες ολοκληρώνω το Online μέρος του προγράμματος. Τον Μάρτιο θα ταξιδέψω στο San Francisco για το ζωντανό 4ήμερο σεμινάριο και με το που επιστρέψω θα ξεκινήσω ένα αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα Ελληνικά. Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες γραφτείτε στο Newsletter και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε δείτε τα video του Brendon στο expertsacademy.com

Να στε καλά. Φιλιά πολλά!
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

2 comments

  1. Geia sou endiaferon afta pou diavasa gia ta swminaria pou akoloythises gia gourou. Endiaferomai me pion tropo mporw na epikoinonisw mazi s?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*