Μουσικομαγειρέματα στο Παρίσι


Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα στο International Cookbook fair. Στις 2 το μεσημέρι ήταν η σειρά μου να ανεβώ στην σκηνή-κουζίνα της έκθεσης για μαγειρική. Πήγε περίφημα..! Τα Αγγλικά μου βγαίνανε χωρίς προβλήματα. Ομολογώ πως το διασκέδασα πολύ περισσότερο από μουσικομαγειρικές επιδείξεις που κάνω στα ελληνικά.

Είχε πλάκα που κάποια πράγματα βγήκαν κάπως “μπερδεμένα”. Το “τοστ χωρίς τοστιέρα” κόλησε στη γκριλιέρα και το πλιγούρι με την κολοκύθα παραλίγο να ξεχαστεί στο μάτι καθώς τραγουδούσα με την κιθάρα (πάντα συμβαίνει αυτό). Τα μήλα γεμιστά με γιαούρτι, ολόκληρο σιτάρι, σταφίδες και καρύδια έγιναν ανάρπαστα!

Πολλά ευχαριστώ στους βοηθούς από την Cordon Bleu και κυρίως στον Νίκο από Ελλάδα και τον Μενέλαο από Κύπρο που με βοήθησαν πριν και κατά τη διάρκεια του show. Ευχαριστώ και τον Μιχάλη που για ακόμα μία φορά ήταν παρών στα τελεχνικό και μουσικό πόστο. Ήταν μεγάλη μου χαρά που είχα μαζί στο χώρο τον αδελφό μου και 2 από τις ανηψιές μου, καθώς επίσης μαμά, μπαμπά και αρκετούς καλούς φίλους.

Η έκθεση ήταν μία εξαιρετική εμπειρία και μου άφησε πολλές καλές γνωρίμίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δείτε φωτογραφίες.. σύντομα θα δείτε και βίντεο για να μου πείτε τη γνώμη σας!

Αύριο είναι τελευταία μας μέρα εδώ. Θα κάνουμε λίγο τουρισμό γυρνώντας κάποια βίντεο σε κλασσικά σποτ της Γαλλικής πρωτεύουσας. Θα κάνουμε και τις απαρραίτητες αγορές.. Μαγνητάκια για το ψυγείο κ.α.

Τρίτη μεσιμέρι επιστρέφουμε!… Φιλια πολλάααα