Φριτάτα Μήλου


IMG_9505

 

Μμμμ φριτάτα μήλου. Μια τόσο γευστική συνταγή που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Εμπιστέψου αυτή τη συνταγή σε ένα δείπνο με φίλους , για να το προσφέρεις σε καλεσμένους ή ακόμη και για το απολαύσεις με τα παιδιά. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Πάμε να δούμε πως.

Υλικά:
1 μήλο KIKU
1 αβγό
3 κουταλιές αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
1/4 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων SALTIC
1 κουταλιά άχνη ζάχαρη
4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ανάβουμε το μάτι με το αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε λίγο λάδι. Τρίβουμε το μήλο και ρίχνουμε και ένα αυγό. Προσθέτουμε μια κουταλιά άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε και το αλεύρι. Ανακατεύουμε το μείγμα και το βάζουμε στο τηγάνι σαν να ήταν τηγανίτες. Τηγανίζουμε και σερβίρουμε.

Δες την εκτέλεση και σε βίντεο:

IMG_9487

IMG_9495

IMG_9490