Δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες από το Open Day ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Εχθές είχαμε Open Day στα ΙΕΚ Ξυνή. Ήταν 2 πολύ ευχάριστες ώρες που πέρασαν γρήγορα! Ευχαριστώ πολύ όσους βρέθηκαν εκεί. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την «Κουζίνα της Μαμάς»

στο Open Day Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας τηλεοπτικός παρουσιαστής των εκπομπών «Η κουζίνα της μαμάς» και «Μουσικομαγειρέματα», συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και αρθογράφος γαστρονομικής φιλοσοφίας, συμμετείχε στο Open Day Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στα τηλεοπτικά studio του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, όπου και τους παρουσίασε τα μυστικά της επιτυχίας του. Οι «τηλεοπτικές» συνταγές, ο τρόπος συμπεριφοράς μπροστά στην κάμερα και τα tricks για την καταπολέμηση του άγχους που προκαλεί ο τηλεοπτικός φακός ήταν τα βασικά σημεία της παρουσίασής του για την «Τηλεοπτική Μαγειρική». Στη συνέχεια έδωσε συμβουλές για «Μαγειρική Οικονομία», βασισμένες στο ομότιτλο βιβλίο του και ξενάγησε τους καλεσμένους στα εργαστήρια μαγειρικής και αρτοζαχαροπλαστικής, δοκιμάζοντας τις γνώσεις τους σε σπάνια υλικά μαγειρικής που είχε συλλέξει από τα ταξίδια του από διάφορα σημεία της γης.

Το Open Day εξελίχτηκε σε μουσική βραδιά, αφού ο Ευτύχης Μπλέτσας δεν περιορίστηκε στα λόγια, αλλά τραγούδησε τις χαρές της μαγειρικής με την κιθάρα του!