Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες


IMG_0403

Σήμερα θα φτιάξουμε ένα καταπληκτικό κοτόπουλο ινδικό με κάρυ. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και πολύ γευστική. Ιδανικά το ινδικό κοτόπουλο σερβίρεται με ρύζι βέβαια εσύ στο πλάι μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Είναι μια ιδιαίτερη συνταγή με άρωμα ινδίας, ελαφριά καυτερή γεύση και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε πως γίνεται.

Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ
1 κουταλιά σκόνη κάρυ ελαφρώς πικάντικη ΜΠΑΧΑΡ
λίγα φύλλα κάρυ ΜΠΑΧΑΡ
2 κουταλιές γιαούρτι
100ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο CRETANTHOS
αλάτι Ιμαλαίων Saltic
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι
μακαρόνια
γαλα κορφή

Εκτέλεση:
Κόβεις το κοτόπουλο σε κομμάτια και τα βάζεις σε ένα μπολ. Προσθέτεις το κάρυ και το ανακατεύεις με τα χέρια να πάει παντού. Προσθέτεις το ελαιόλαδο και λίγο γάλα. Βάζεις ελαιόλαδο στο τηγάνι και ρίχνεις το κοτόπουλο να σωταριστεί. Αφού σωταριστεί βγάζεις το κοτόπουλο από το τηγάνι και σωτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βάζεις και εδώ λίγο κάρυ, αλάτι, πιπέρι και τρίβεις μερικά φύλλα κάρυ. Βάζεις το κοτόπουλο , την κρέμα γάλακτος , το γιαούρτι και ανακατεύεις. Το αφήνεις να σιγοβράσει για 10 λεπτά για να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεις με μακαρόνια ή ρύζι.

Δες και την εκτέλεση στο βίντεο από την εκπομπή Happy Cook

IMG_8145

INFO:

IMG_8150

IMG_8166

IMG_8131