Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα


ΕΥΖΗΝ ΣΕΡΡΕΣ

Έξω από το Ευ Ζην στις Σέρρες με τους καλούς μου φίλους από την Κύπρο. Παναγιώτης Παπαφιλίππου, Ευτύχης Μπλέτσας, Γιώργος Κυπριανού

Στις Σέρρες πηγαίνω συχνά! Έχω πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες με τους οποίου διοργανώνουμε πολλα πράγματα. Ο νομός Σερρών έχει εξαιρετικά προϊόντα που είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Το καλό είναι επίσης οτι στην πόλη των Σερρών έχει πολλά καλά μέρη για φαγητό. Υπάρχει σίγουρα κάτι για κάθε γούστο. Να μία συνταγή από το Ευ Ζήν το οποίο είχα επισκεφθεί σε ένα ταξίδι μου εκεί.

Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα

Υλικά για 2 άτομα

Εκτέλεση

Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ