Κρέας κρασάτο με μανιτάρια


IMG_8588

Μοναδική συνταγή για κρέας κρασάτο με μανιτάρια που σίγουρα θα σας κάνει να αγαπήσετε λίγο παραπάνω την γεύση του κρέατος. Σήμερα θα μάθουμε πως μπορούμε να νοστιμίσουμε ακόμη παραπάνω το κρέας και να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας ένα καταπληκτικό πιάτο.

Υλικά:
1 κ. μοσχαρίσιο Κρέας Αρωμα – Φάρμες Ωμέγα
1 κρεμμύδι λιωμένο
10 μανιτάρια στρογγυλά
? ποτήρι ελαιόλαδο ARISTON
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 κουταλιά βούτυρο ΒΕΑ
1/2 κουταλάκι μαυρο πιπερι ΜΠΑΧΑΡ
1 κουταλιά ΝΙΣΕΣΤΕ Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
Για σερβίρισμα:
Παραδοσιακά ζυμαρικά ΚΑΝΔΥΛΑΣ
Πράσινα φασολάκια και βούτυρο ΒΕΑ

Εκτέλεση:

Κόβεις τα μανιτάρια και σωτάρεις σε λάδι μαζί με το κρεμμύδι. Ρίχνεις φρεσκοτριμμένο πιπέρι.  Κόβεις το κρέας σε μερίδες και τις ρίχνεις και αυτές να σωταριστούν σε δυνατή φωτιά. Στην συνέχεια σβήνεις με κρασί και χαμηλώνεις τη φωτιά.  Ανακατεύεις και βάζεις αλάτι , πιπέρι και βούτυρο. Σε λίγο νερό διαλύεις νισεστέ και ρίχνεις στην κατσαρόλα. Ανακατεύεις και αφήνεις να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μία ώρα. Σερβίρεις με ζυμαρικά ή φασολάκια.

 

Δες και το βίντεο με την εκτέλεση από την εκπομπή Happy Cook
<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/NuuHzacZ8cs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

IMG_8628

INFO:

IMG_8617

IMG_8597

IMG_8610

Δες εδώ την συνοδευτική σαλάτα.

IMG_8592