Quote

Κρίκοι Διαίτης με Ντομάτα

Σίγουρα έχετε πετύχει κρίκους σε φούρνους, συνήθως είναι με σπανάκι ή καρότο. Με ντομάτα όμως γίνονται πολύ πιο ωραίοι. Δοκίμασέ τους και το σίγουρο είναι πως θα συμφωνήσεις μαζί μου!

Καλή επιτυχία!

ΥΛΙΚΑ

1 φλ. ντοματοπελτέ

Λιαστές ντομάτες

½ ποτ. ξηρό κρασί

1 φλ. ελαιόλαδο

½ κ. αλεύρι

1 κ.σ. baking powder

Αλάτι

Ρίγανη

1 κ.γ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η συνταγή αυτή είναι πολύ απλή! Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την
σάλτσα ντομάτας, ζάχαρη και αλάτι.. Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά αλεύρι όλων των
χρήσεων και baking powder. Eίναι καλό να κοσκινίσουμε το αλεύρι πριν το ρίξουμε στο
μείγμα για να αφρατέψει η ζύμη. Προσθέτουμε λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες. Και
πλάθουμε με το χέρι. Όταν η ζύμη μαλακώσει πλάθουμε τους κρίκους μας και τους
ψήνουμε. Το ζυμάρι δεν χρειάζεται ξεκούραση. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. Οι τραγανοί
κρίκοι είναι έτοιμοι σε 10 μόλις λεπτά!

Καλή όρεξη!



Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!






image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*