Εργαστήρι Μαγειρικής για παιδιά το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 5-8μμ στο ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ LES CHEFS ML, στην Αθήνα. Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε να μάθουμε νόστιμες και υγιεινές συνταγές σε ένα ξεχωριστό Μουσικομαγειρικό εργαστήρι που θα τους μείνει αξέχαστο!
Ηλία Ηλιού 81 Ν.Κόσμος 11744
(Στάση Μετρό Ν.Κόσμου)
Τηλ: 2109271130 & 140
Fax:2109271149
Web: www.leschefsml.edu.gr
Email: info@leschefsml.edu.gr
Ακολουθεί το δελτίο τύπου με όλα τα σεμινάρια Νοεμβρίου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ LES CHEFS ML
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ LES CHEFS ML
Η Les chefs MLτην Πέμπτη 10.11.2011 ξεκινάει τον κύκλο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων ,στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.
Τα σεμινάρια αφορούν επαγγελματίες και ιδιώτες λάτρεις της γαστρονομίας και των τουριστικών επαγγελμάτων.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το μήνα Νοέμβριο έχει ως εξής:
ΠΕΜΤΗ 10/11/2011 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΛΥΚΑ
– Lollypop σοκολάτας
– Ποτήρι lemon mousse με crumble
– Cubes μους σοκολάτας με φρέσκα φρούτα
– Τριλογία σοκολάτας
Εισηγητής: ΛΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 17:00-20:00
—————————————————————
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2011 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 17:00-20:00
Εισηγητής: ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΕΥΤΥΧΗΣ
—————————————————————
ΤΡΙΤΗ 15/11/2011 ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΤΥΡΙΟΥ 17:00-20:00
Εισηγητής: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
—————————————————————
ΠΕΜΠΤΗ 17/11/2011 ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 17:00-20:00
– Tapouly salad
– Tartour sauce
– Papa Ghanoug
– Falafel
– Koushary
– Lakhma Tzoun
– Kebab
– paspousa
Εισηγητής: ΧΙΛΑ ΙΜΙΛ
—————————————————————
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/2011 ΡΙΖΟΤΟ 10:30-13:30
– Τεχνικές για ριζότο
– Το σωστό είδος ρυζιού
– Λευκό και κόκκινο ριζότο
Εισηγητής: ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
—————————————————————
ΤΡΙΤΗ 22/11/2011 ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 17:00-20:00
– Ρεγκοτηγανίτες
– Σαλατούρι
– Καλόγηρος
– Χοιρινό με προβάτσες
– Γεμιστά με θαλασσινά
Εισηγητής: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
—————————————————————
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2011 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ 17:00-20:00
– Τα μανιτάρια στην Ελλάδα
– Η τρούφα και η ιστορία της
– Μανιτάρια με μοριακή γαστρονομία
– Μανιτάρια στην ωμοφαγία
Εισηγητής: ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ
—————————————————————
ΠΕΜΠΤΗ 24/11/2011 ΜΕΖΕΔΕΣ ΓΙΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ 17:00-20:00
Εισηγητής: ΤΣΟΛΟΜΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
—————————————————————
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11/2011 ART DE LA TABLE 17:00-20:00
– Ιστορία του σέρβις
– Τεχνικές σερβιρίσματος
– Στρώσιμο τραπεζιού
– Μικρά μυστικά εστιατορίου στο σέρβις
Εισηγητής: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
—————————————————————
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/2011 O ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ 17:00-20:00
– Από το 3000π.Χ. έως σήμερα
Εισηγητής: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
—————————————————————
ΤΡΙΤΗ 29/11/2011 ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 17:00-20:00
Εισηγητής: ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ΘΩΜΑΣ
—————————————————————
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2011 COCTAIL MARTINI 17:00-20:00
– Apple-Cucumber-Strawberry-Lychee-Passion-Mango-Melon-Watermelon-Saketini-Ginger-Pomegranate-Bikini
Εισηγητής: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
—————————————————————
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
LES CHEFS ML-ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 81 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 11744 (ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ Ν.ΚΟΣΜΟΥ)
ΤΗΛ: 210 9271130-149 Web: www.leschefsml.edu.gr Email: info@leschefsml.edu.gr