ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ~ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒάζοντας την Μαγειρική Οικονομία στην ζωή σας, κερδίζεις μέχρι 750 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή περίπου 12 ευρώ την εβδομάδα! Αυτήν την φορά δεν το λέω μόνο εγώ! Το επιβεβαίωσε πρόσφατα και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

Σύμφωνα με έρευνα που έδωσε στην δημοσιότητα πριν το Πάσχα, για τα ίδια προϊόντα, υπάρχει, από το ένα σούπερ μάρκετ στο άλλο, διαφορά τιμής μέχρι και 10%! Μάλιστα, όταν μιλάμε για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας η διαφορά εκτοξεύεται στο 60%! Και όμως, οι Έλληνες σνομπάρουν τα μη επώνυμα προϊόντα, αντίθετα με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπου οι περισσότεροι αγοράζουν αποκλειστικά και μόνο αυτά!!! Το μερίδιο αγοράς που έχουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στην χώρα μας είναι 15% , την στιγμή που στην Γερμανία είναι 60% ( και μάλιστα οι Γερμανοί έχουν και μικρότερο ποσοστό κέρδους αφού η διαφορά στην τιμή λιγότερη από την δικιά μας (μόλις 30%).

Με άλλα λόγια, πρέπει να μάθουμε να ψωνίζουμε έξυπνα! Εφαρμόζοντας τις Βασικές Αρχές Μαγειρικής Οικονομίας, ανακουφίζουμε την τσέπη μας χωρίς κόπο. Μπορείς να ενημερωθείς άμεσα αγοράζοντας, και μέσω Διαδικτύου, το βιβλίο «Μαγειρική Οικονομία». Κοστίζει περίπου 12 ευρώ, άρα σύμφωνα και με την παραπάνω έρευνα, θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψες, το πολύ σε μια εβδομάδα!

Βρες τη Μαγειρική Οικονομία εδώ