Μακαρονάδα με γύρο


ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΥΡΟ

Το να φτιάξεις μια μακαρονάδα είναι απλό και εύκολο. Το να κάνεις όμως μια σάλτσα με γύρο ακόμη πιο εύκολο. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί πως μπορεί ο γύρος που σου περίσσεψε από χθες το βράδυ γίνεται το τέλειο μεσημεριανό (και όχι μόνο)! Φτιάξαμε για σένα την πιο ιδιαίτερη μακαρονάδα. Μόλις την δοκιμάσεις θα σιγουρευτείς!

Υλικά:
½ μερίδα κρέας (γύρο)
½ πακέτο ζυμαρικά
2 κουταλιές Ελαιόλαδο
1 κουπάκι ντοματα ψιλοκομμένη
1 κουπάκι κρεμμύδι ψιλοκομμενο
1 σκελίδα σκόρδο
½ γιαούρτι Total πλήρες (100γρ)
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων SALTIC
1 κουταλιά σόγια σος
50 γρ. τυρί κασέρι και λίγο παρμεζάνα για τρίψιμο.
Λίγο άνηθο για γαρνίρισμα

IMG_9441

Εκτέλεση

Βράζεις τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
Βάζεις το λάδι σε τηγάνι και πολτοποιείς εκεί μέσα στο σκόρδο. Όταν τσιρτσιρίσει, ρίχνεις το κρεμμύδι και την ντομάτα. Μετά από μισό λεπτό ρίχνεις τη σόγια σος και μετά τον γύρο.
Ανακατεύεις καλά και μετά από 2-3 λεπτά ρίχνεις μέσα τριμμένο κασέρι. Στη συνέχεια προσθέτεις τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατεύεις να πάει παντού η σάλτσα. Βγάζεις από την φωτιά και βάζεις το γιαούρτι. Συνεχίζεις να ανακατεύεις και σερβίρεις αμέσως ρίχνονται λίγο ψιλοκομμένο άνηθο και τριμμένη παρμεζάνα. Καλή όρεξη!!

TIPS
Αν θες αντί για άνηθο στο τέλος μπορείς να βάλεις μαϊντανό
Αντί για γύρο χοιρινό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και γύρο κοτόπουλο.

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΥΡΟ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΥΡΟ