Η Μικρόπολις Ανοίγει Ξανά τις Πύλες της!


«Εκπαιδεύοντας τους Πολίτες του Αύριο»

21- 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)Πατήστε εδώ για εισητήρια με προσφορά

.
Ανανεωμένη, πιο πλούσια σε θέματα, πιο μεγάλη σε διάρκεια και πιο πολύχρωμη, η Μικρόπολις, η μεγαλύτερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών, οικογενειών και μαθητών γεμίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων με συναρπαστικές Γειτονιές, ενώ πραγματοποιείται και φέτος με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Ενώνει ξανά πανεπιστήμια, ινστιτούτα, μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και γνωστές μη κυβερνητικές οργανώσεις με καινοτόμο εκπαιδευτικό έργο, σε δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για “Μικροπολίτες” ηλικίας 2-13 ετών. Η συναυλία με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, αλλά και οι διαγωνισμοί με πλούσια και χρήσιμα δώρα είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν μικρούς και μεγάλους στη Μικρόπολις 2011.

Στο www.mikropolisfestival.gr μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου της Μικρόπολις 2011, άφθονο φωτογραφικό υλικό, καθώς video και φωτογραφίες από την περσινή Μικρόπολις.

.

Υπάρχει και προσφορά για τα εισητήρια εισόδου!

8 ευρώ για είσοδο 4 ατόμων στη «Μικρόπολις» 2011! Το παιδικό φεστιβάλ που συνδυάζει γνώση, δημιουργία και πολύ παιχνίδι! Σάββατο και Κυριακή 24 & 25 Σεπτεμβρίου στην ” Τεχνόπολις” στο Γκάζι. Με το οικογενειακό εισιτήριο κερδίζετε ακόμα κι αν έρθετε 2 άτομα! Αρχική τιμή 20 ευρώ – Έκπτωση 60%

Πατήστε εδώ