Μουσικομαγειρέματα στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου έχουμε Μουσικομαγειρέματα στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης στο αφιέρωμα “Τα παιδιά στην κουζίνα” που θα γίνει στο 13ο Λύκειο, στην Εθνικής Αμύνης 26, στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη. Εμείς έχουμε παράσταση στις 12:00 στο αμφιθέατρο! Ελάτε να μας δείτε από κοντά!

ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Μια μεγάλη γιορτή με στόχο την ολοκληρωμένη γνωριμία των παιδιών με τη γαστρονομία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αρώματα και γεύσεις μέσα από εργαστήρια και δράσεις όπου θα :

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 4 ετών και πάνω.

Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε τις ?Παράλληλες Εκδηλώσεις? του Thessaloniki Food Festival Τα παιδιά στην κουζίνα, όπου έχουν προγραμματιστεί πλήθος δράσεων σε συνεργασία με πολλούς φορείς της πόλης, που θέλουν να συμβάλλουν στον παιδικό χαρακτήρα της γαστρονομικής γιορτής της Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη, αλλά καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 877912, e-mail: foodfestival@thessaloniki.gr
Δείτε το πρόγραμμα σε μορφή pdf
Περισσότερες Πληροφορίες:
Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης