Μοσχαρίσια Quesadillas (Μοσχαρίσια Κουεσαντίλιας)


IMG_8697

Στο Μεξικο κεσαντιγια ονομαζουν μια πιτα (τορτιγια) διπλωμενη στη μεση και ψημενη σε μεντεμενιο τηγανι με διαφορες γεμισεις.

Υλικά:
½ κιλό μοσχαρίσιο Κιμά Άρωμα – Φάρμες Ωμέγα
200 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
200 γρ. πελτές ντομάτας
1 κρεμμύδι
? κουταλάκι μαύρο πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ
1 πιπερίτσα τσίλι
Ελαιόλαδο Ariston
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
2 κουταλιές σόγια σος

4 σπιτικές ή έτοιμες τορτίγιες
200 γρ. κασέρι

Εκτέλεση:
Μαγειρεύεις τον κιμά με ντομνάτα όπως σε αυτή εδώ τη συνταγή.

Στην τορτίγια βάζεις τον μαγειρεμένο κιμά και τρίβεις τυρί. Προαιρετικά βάζεις λίγο μπούκοβο. Το κλείνεις και το βάζεις σε ταψί. Από πάνω τρίβεις τυρί για να λιώσει. Ψήνεις για 10 λεπτά στο γκριλ.

Δες και την εκτέλεση στο βίντεο από την εκπομπή Happy Cook

 IMG_8699

INFO: 

IMG_8686