Μουσικομαγειρέματα έγιναν και πάλι στην αγαπημένη μας Κύπρο. Παιδιά του δημοτικού στην επαρχεία Αμμοχώστου παρακολούθησαν τα μουσικομαγειρέματα και ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή σειρά παραστάσεων. Τα παιδιά έμαθαν, μαγείρεψαν και συνειδητοποίησαν τα οφέλη της καλής διατροφής. Επισκεφθήκαμε αρκετά δημοτικά σχολεία στην επαρχεία Αμμόχωστου (Δερύνεια, Αγία Νάπα, Παραλίμνι) και αυτό μας αφήνει την πιο γλυκιά γεύση. Ελπίζουμε σύντομα να σας ξαναδούμε και να μαγειρέψουμε παρέα μαθαίνοντας τα πιο νόστιμα μυστικά διατροφής και ενέργειας. Το πρόγραμμα λέγεται “Τρώω Σωστά , Γυμνάζομαι συχνά , Ζω Καλά” και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργέιου Παιδείας της Κύπρου.
Δεν ξεχνάμε ποτέ τις ιδιαίτερες περιποιήσεις που μας πρόσφεραν τα σχολεία αυτά. Κυπριακά τυριά, μαρμελάδα και ελιές ήταν λίγα από τα εδέσματα που μας προσφέρθηκαν. Τα κυπριακά προιόντα έχουν πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και στο στομάχι μας βεβαίως. 😀
Ευχαριστούμε για όλα! Περάσαμε τέλεια!
Photo by Electra Asteri
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.
Ευχαριστώ!
Ευτύχης Μπλέτσας
Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.
Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!