Μουσικομαγειρέματα στην Λεμεσό | 2014


mousikomageiremata cyprus3 copy.jpg;1
Τα μουσικομαγειρέματα και πάλι στην Κύπρο. Σήμερα 22 Νοεμβρίου, στο Χαρουπόμυλο πλανήτη της Λεμεσού έλαβε χώρα η όμορφη αυτή εκδήλωση παρέα με εξαιρετικούς συνεργάτες και ξεχωριστούς συμμετέχοντες. Τα παιδιά άρχισαν να καταφθάνουν ήδη από τις 11 και μέχρι τη μια που τελείωσαν τα μουσικομαγειρέματα είχαν κιόλας μάθει πολλά καινούρια πράγματα. Τα παιδιά έφτιαξαν μοσχομυρωδάτα κουλουράκια με την καθοδήγηση του Ευτύχη Μπλέτσα αλλά και με την βοήθεια των διαιτολόγων σπουδαστών του The Limassol College. Ευχαριστούμε θερμά κάθε συνεργάτη που εργάστηκε σήμερα έτσι ώστε αυτή η εκδήλωση να παρουσιαστεί με τον τρόπο που παρουσιάστηκε και να έχει την επιτυχία αυτή. Τα παιδιά  έμαθαν νέα πράγματα, μαγείρεψαν και ήπιαν τον σούπερ χυμό ενέργειας που φτιάξαμε παρέα.

Μην ξεχάσουμε να πούμε πως πριν ξεκινήσουμε την εκδήλωση, αρκετά παιδάκια είχαν ήδη έρθει και υπήρχε ξεχωριστός χώρος στον οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούσαν να μας αναδείξουν τις “ζωγραφικές τους ανησυχίες” και πιστέψτε μας ήταν όλες υπέροχες.

mousikomageiremata cyprus10

Κάπου εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά το Limassol College για την πολύ καλή διοργάνωση. Περισσότερα για το κολέγιο μπορείς να διαβάσεις στο site : http://www.tlc.ac.cy/

mousikomageiremata cyprus9

Για περισσότερα μουσικομαγειρέματα μπορείτε να επισκεφθείτε το mousikomageiremata.gr και να μάθετε τα πάντα για αυτή τη παράσταση.

mousikomageiremata cyprusmousikomageiremata cyprus1 mousikomageiremata cyprus4mousikomageiremata cyprus2 mousikomageiremata cyprus5 mousikomageiremata cyprus6 mousikomageiremata cyprus7 mousikomageiremata cyprus8 mousikomageiremata cyprus11 mousikomageiremata cyprus12 mousikomageiremata cyprus13

Photo by Electra Asteri