Χυμός ΜΠΑΜ!


MPAM

Η παρασκευή χυμών τώρα το καλοκαίρι είναι η καλύτερη και πιο δροσιστική επιλογή. Εμείς σήμερα σου παρουσιάζουμε τον χυμό ΜΠΑΜ ο οποίος είμαστε σίγουροι πως θα σου αρέσει. Θα αναρωτιέσαι γιατί τον ονομάσαμε ΜΠΑΜ…μα είναι πολύ απλό…Μάνγκο…Πορτοκάλι.. Ανανάς… Μπανάνα!

Η εκτέλεση είναι πανεύκολη αφού μπορείς πολύ εύκολα να τον φτιάξεις με έναν αποχυμωτή και βάζοντας μέσα τις αναλογίες που θα βρεις στο βίντεο. Θα χαρούμε να τον φτιάξεις και να μας πεις πως σου φάνηκε.

Σημείωση: Θελει προσοχη με τα φρουτα. αν το μανγκο και ο ανανας δεν ειναι αρκετα ωριμα θα βγει ξινο. πρεπει να ειναι μαλακα και γλυκα. επισης τα πορτοκαλια παιζει να χαλασουν την γευση αν ειναι πολυ ξινά. για να μην ειναι πηχτο βαζεις περισσοτερο χυμο και αν επίσης θες το στραγγιζεις!

10428913_10152482489842661_974794140_n