Μπαμπαγκανους


IMG_8724

Λαχταριστή σκορδαλιά για την 25 Μαρτίου και όχι μόνο. Δοκίμασέ την!

Υλικά:
4 μελιτζάνες
4 κουταλιές ταχίνι Βέροιας ΚΑΝΔΥΛΑΣ
1 λεμόνι
½ κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων SALTIC
? κουταλάκι λευκό πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
ι? κουταλάκι κύμινο

Εκτέλεση:

Τρυπάς με ένα πηρούνι τις μελιτζάνες και τις ψήνεις στο φούρνο περίπου για 30 λεπτά. Σε ένα μπολ βγάζεις την σάρκα τους. Τη βάζεις στο μούλτι. Προσθέτεις ταχίνι, κύμινο, λευκό πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο , λεμόνι και σκόρδο και χτυπάς.Σε τορτίγια απλώνεις μπαμπαγκανούς , βάζεις μαρούλι, κρεμμύδι, ντομάτα και κλείνεις.

Δες και την εκτέλεση στο βίντεο από την εκπομπή Happy Cook

IMG_8717

INFO: