Μία πολύ απλή νόστιμη, νοστίσμη και εμφανίσιμη κρέμα με παντζάρι και ταχίνι, ιδανική σαν ντιπ για κριτσινάκια, κεφτεδάκια και λαχανικά. Μπορείτε να την αλείψετε σε ψωμί ή και να την βάλετε μέσα σε σάντουιτς!
ΥΛΙΚΑ
- 4 κουταλιές ταχίνι ΚΑΝΔΥΛΑΣ
- 1 παντζάρι
- ½ λεμόνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
- ? κουταλάκι λευκό πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σκόρδο, παντζάρι και ταχίνι στο μούλτι και χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Προσθέτεις λεμόνι, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πως σου αρέσει ή στις ποσότητες που αναφέρουμε εμείς!
Καλή επιτυχία καικαλή όρεξη!
Δείτε και την εκτέλεση σε βίντεο από την εκπομπή Happy Cook
Δες και τους τραχανοκεφτέδες που κάναμε στο ίδιο επεισόδιο Happy Cook με τους οποίους σερβίραμε την κρέμα:
Τραχανοκεφτέδες
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.
Ευχαριστώ!
Ευτύχης Μπλέτσας
Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.
Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!
Υπέροχες συνταγές παρουσιασμένες από ευχάριστο οικοδεσπότη! Σε ευχαριστούμε για τη θετική σου ενέργεια!
ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!