Quote

Σεμινάριο Θετικής Ενέργειας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ακαδημία Θετικής ΕνέργειαςΦαντάζομαι συμφωνείτε πως αυτή την εποχή υπάρχει υπερβολική αρνητική ενέργεια γύρω μας. Όπου και αν κοιτάξεις, ότι και αν ακούσεις, κάποιος θα έχει κάτι αρνητικό να πει. Αυτό το αρνητικό κλίμα μας ρουφάει κυριολεκτικά την ενέργεια. Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας γνώμη αλλά πιστεύω ότι η θετική ενέργεια και η καλή διάθεση είναι πράγματα που μπορούμε να έχουμε υπό τον έλεγχό μας.

Μπορεί κάποια πράγματα να μη μπορούμε να τα αλλάξουμε αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το νόημα που τους δίνουμε και το πως μας επηρεάζουν. Υπάρχουν επίσης πολλά πρακτικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση. Αυτό δε σημαίνει ότι κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα μας. Αντιθέτως, γινόμαστε πιο δυνατοί, αυξάνουμε την αυτοπεποίθησή μας και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα κατάματα. Έτσι μόνο μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με άλλους. Κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση όταν δουλεύω με μία συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που είναι αποφασισμένοι να κάνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και να κάνουν τις υπερβάσεις που απαιτούνται για να πετύχουν τους στόχους τους.

Για αυτό διοργανώνω 2 ημερήσια Group Coaching Σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου θα ασχοληθούμε με τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρεάζουν την ενέργεια και τη διάθεσή μας σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πάνω από 8 ώρες μαζί μου, κατά τη διάρκεια των οποίων θα μοιραστώ μαζί σου όλα τα «μυστικά» που με βοηθάνε να έχω πολύ ενέργεια και καλή διάθεση.

Θα μοιραστώ μαζί σου τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις στόχους, να οργανώσεις τη ζωή σου και να κάνεις σε όποιον τομέα επιθυμείς. Επιγραμματικά θα μάθεις…

 • Πως μπορείς να αποκτήσεις περισσότερη φυσική ενέργεια.
 • Να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.
 • Να εκπέμπεις θετική ενέργεια και να λάμπεις από ζωντάνια.
 • Τι κάνουν όλοι όσοι δείχνουν να έχουν πάντα αποθέματα ενέργειας.
 • Να χάσεις περιττά κιλά και να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς.
 • Να οργανώνεις τις υποχρεώσεις σου με ένα πολύ εύκολο τρόπο
 • Να βάζεις συγκεκριμένους στόχους και να βρίσκεις ισχυρά κίνητρα.
 • Να ξυπνάς το πρωί ξεκούραστα και να έχεις δύναμη όλη μέρα.
 • Να αυξήσεις την απόδοσή σου σε κάθε δραστηριότητα.
 • να μπορείς να είσαι πιο χρήσιμος για τους ανθρώπους γύρω σου.
 • να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωή σου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 στην έδρα της Foodmusic στο Πανόραμα και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θα περάσουμε τέλεια!.. Εκτός από όλα τα χρήσιμα πράγματα που θα μάθουμε, θα κάνουμε διάφορα βιωματικά παιχνίδια και ασκήσεις. Θα έχω και την κιθάρα!… Τέλος, δεν παραλείπω να αναφέρω ότι θα φροντίσω όλη την ημέρα να φάτε νόστιμα και υγιεινά με υπέροχους χυμούς και Power snacks. Μετά το τέλος θα ακολουθήσει γεύμα στον ίδιο χώρο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να διαβάσεις περισσότερα σχετικά με τη δομή, το περιεχόμενο και το πρόγραμμα, πάτα εδώ.

Εκεί μπορείς και επιτόπου να κρατήσεις θέση.

Θα υπερχαρώ να τα πούμε από κοντά!… Ανυπομονώ!…

Ευτύχης

ΥΓ Πάτα εδώ!Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*