Αν σκοπέυετε να σουβλίσετε αρνί το Πάσχα, το παρακάτω βίντεο μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Ένας μάστερ του είδους, ο κύριος Σάκης ο οποίος στην ταβέρνα “Τα Βλαχάκια” στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης σουβλίζει αρνί και κατσίκι σε καθημερινή βάση, μας δείχνει πως περνάμε και πως δένουμε το αρνί στη σούβλα, βήμα προς βήμα. Το αρνί στη συνέχεια πάει στη σούβλα και εκεί μας δίνει τις βασικές του συμβουλές για να το ψήσουμε σωστά. Καλή επιτυχία με το σούβλισμα! Εύχομαι να σας βγει τέλειο!! Καλό Πάσχα!
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.
Ευχαριστώ!
Ευτύχης Μπλέτσας
Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.
Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!
Πολύ ωραίο το βίντεο για το αρνί να κάνω για το Πάσχα