Πρωτεϊνούχα ομελέτα με ασπράδια αυγών


IMG_0207

Η ομελέτα είναι μια από τις πιο σίγουρες συνταγές και από αυτές που μπορούν οι περισσότεροι να φτιάξουν. Ειδικά όσοι ενδιαφέρονται για γράμμωση και για διατροφή αυτή εδώ η ομελέτα είναι η καλύτερη επιλογή.

Υλικά:
5 ασπράδια αυγών ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ
1 κρόκος (προαιρετικά)
άσπρο πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ
κολιανδρο τριμμένο ΜΠΑΧΑΡ
αλάτι Ιμαλαίων Saltic
1 πιπεριά φλωρίνης
ελαιόλαδο CRETANTHOS
μαιντανος

Εκτέλεση:

Χτυπάς τα ασπράδια και βάζεις λίγο λευκό πιπέρι. Βάζεις λίγο λάδι στο τηγάνι. Ρίχνεις στα ασπράδια κόλιανδρο και αλάτι. Το βάζεις στο τηγάνι και από πάνω ρίχνεις τις πιπεριές και μαϊντανό.  Βάζεις ένα καπάκι στο τηγάνι και περιμένεις να ψηθεί, ή την γυρνάς.

Δείτε και την εκτέλεση στο βιντεο απο την εκπομπή Happy cook

 IMG_0159

INFO:

IMG_0208

IMG_0215

Δες όλες τις ομελέτες του επεισοδίου:

Ομελέτα
Πρωτεϊνούχα ομελέτα με ασπράδια αυγών
Νηστίσιμη ομελέτα