Ψαρόπιτα με καλαμποκάλευρο


IMG_8493

Το ψάρι είναι από τις πιο θρεπτικές και νόστιμες τροφές για αυτό και εμείς σήμερα θα φτιάξουμε μια καταπληκτική ψαρόπιτα. Στην σημερινή μας πίτα θα βάλουμε και καλαμποκάλευρο για να γίνει ακόμη πιο γευστική. Πάμε να δούμε πως θα την φτιάξουμε.

Υλικά:
1 πακέτο σαρδέλες φρέσκιες Stella Mare
200 γρ. καλαμποκάλευρο Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
1 αβγό ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ
1 ποτήρι νερό
6 κουταλιές ελαιόλαδο Ariston
½ κόκκινη πιπεριά
λευκό πιπέρι Μπαχάρ
αλάτι Ιμαλαίων Saltic

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζεις καλαμποκάλευρο, αυγό , νερό, αλάτι, λευκό πιπέρι και ανακατεύεις. Κόβεις στα δύο την κάθε σαρδέλα.  Ρίχνεις το χυλό στο τηγάνι και από πάνω βάζεις τις σαρδέλες και τις πιπεριές.  Αψού ψηθεί από τη μια πλευρά γυρνάς και από την άλλη. Αν περισσέψουν σαρδέλες τις αλευρώνεις και τις τηγανίζεις.

Δείτε και την εκτέλεση στο βίντεο από την εκπομπή Happy Cook

IMG_8548

INFO:

IMG_8496

IMG_8500