Τα μήλα είναι από μόνα τους τέλεια! Πόσο μάλλον όταν γίνονται ψητά. Σήμερα σου έχω μια τέλεια ιδέα για να φας μήλα! Πάμε να δούμε!
Υλικά:
2 μηλα KIKU
1/4 κουταλάκι κανέλα
6 κουταλιές ζάχαρη
40 γρ βουτυρο
Για σερβίρισμα: Γιαούρτι, καρύδια και μέλι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα. Βάζουμε λεμόνι πάνω από τα κομμένα μήλα. Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο. Βάζουμε τα μήλα στο τηγάνι και βάζουμε ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τα καρύδια και το ποτό και το αφήνουμε για ένα 10λεπτάκι. Σερβίρουμε με παγωτό ή γιαούρτι.
Δες την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:
Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.
Ευχαριστώ!
Ευτύχης Μπλέτσας
Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.
Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!