Σεμινάριο Μαγειρικής Οικονομίας στην Θεσσαλονίκη 9/4


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
——————————————————————————–
με τον Ευτύχη Μπλέτσα

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:

  • Πώς να συντηρείς τα τρόφιμα σωστά και να αυξήσεις το χρόνο ζωής τους.
  • Πως να οργανώνεις μία αποθήκη διατροφικής ανεξαρτησίας για 3,6,12 μήνες.
  • Πώς να ψωνίζεις έξυπνα και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σου.
  • Πώς να μαγειρεύεις με ότι έχεις διαθέσιμο και να μην πετάς τίποτα.
  • Μαγειρικές ιδέες για απλές, νόστιμες και υγιεινές, οικονομικές συνταγές.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη:

  • Εισαγωγή στη Μαγειρική Οικονομία. Φιλοσοφία και Δεκάλογος της Μαγειρικής Οικονομίας.
  • Συντήρηση τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα». Τρόποι μακρόχρονης Συντήρησης. Βασικά αποθήκευσης τροφίμων.
  • Ψώνια. Μυστικά για έξυπνες αγορες. Υγιεινές και οικονομικές λύσεις για μεγάλες ποσότητες και τρόφιμα διαρκείας.

Μέρος του σεμιναρίου βασίζεται στο περιεχόμενο του βιβλίου ?Μαγειρική Οικονομία?.www.cookingeconomy.gr

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα» που προάγουν την Υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Βρείτε τον Ευτύχη στο www.bletsas.gr

—————————————–
Δευτέρα 9/4, 5:00 – 7:00μ.μ.
p a r t i z a n, βαλαωρίτου 29
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ*
—————————————–
*Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Πειράματος

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
Τ:             2310533859       (ώρες επικοινωνίας 4.00 – 9.30 μ.μ.)
Ε: peirama18@gmail.com
FB: Peirama Polychoros
www.peirama.gr