Κυριακή 8 Μαΐου στις Σέρρες!


FT liveΤην Κυριακή 8 Μαίου το πρωί-μεσημέρι θα βρεθώ στις Σέρρες για την εκδήλωση που διοργανώνει η Διεύθυνση Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμειας Εκπαίδευσης του νομού Σερρών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό  επμελητήριο Σερρών, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στην εκδήλωση οι μαθητές Γυμνασίου που συμμετέχανε σε προγράμματα Αγωγής Υγείας θα εκθέσουν τα αποτελέσματα των προγραμμάτων που πραγματοποιήσαν αυτη τη σχολική χρονιά. Θα κάνω μία σύντομη ομιλία για τη σημασία της έξυπνης Διατροφής, θα πω 2-3 τραογύδια και θα κουβεντιάσω με τα παιδιά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνουμε την αγωγή Υγείας προτεραιότητα. Μαζί με τα παιδιά θα ετοιμάσουμε και υγιεινά σάντουιτς με τοπικά παραδοσιακά προιόντα! Αν είστε από τις Σέρρες ή τη γύρω περιοχή, ελάτε οπωσδήποτε! Απο τις 11 θα ‘μαι εκεί!

ΘΕΜΑ: ΕΚΘΕΣΗ ? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι  το  Γρ.  Αγωγής Υγείας  της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών στο πλαίσιο υλοποίησης  δράσεων  για τη  διάδοση και διάχυση των αποτελεσμάτων της Αγωγής Υγείας θα πραγματοποιήσει

΄Εκθεση ? Παρουσίαση των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στις:

08 Μαίου 2011 , ημέρα Κυριακή

( 10.00 π.μ έως 14.00 μμ) στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σκοπός της έκθεσης είναι :

– Η παρουσίαση των προγραμμάτων των Αγωγής Υγείας   στην ευρύτερη Τοπική Κοινωνία.

– Η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από την εφαρμογή των προγραμμάτων μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών από διαφορετικά σχολεία .

– Η διάδοση και διάχυση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας.

Στην Παρουσίαση-Έκθεση θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο που έχουν υλοποιήσει  πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τους μαθητές των ομάδων τους .