Σαλατούλα για να συνοδεύσουμε το κρασάτο κρέας μας που φτιάξαμε στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Τέλεια ιδέα εύκολη και γρήγορη με σούπερ υλικά. Πάμε να την φτιάξουμε.
Υλικά:
Πράσινη σαλάτα
1 πιπεριά φλωρίνης από βαζάκι
Αυγά Ορτυκιού τουρσί ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ
Ελαιόλαδο με άρωμα Πορτοκάλι
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
ξύδι μπαλσάμικο λευκό ARISTON
Εκτέλεση:
Βάζεις στην σαλάτα, αλάτι, ελαιόλαδο με γεύση πορτοκάλι , ξύδι βαλσάμικο λευκό, βάζεις την πιπεριά φλωρίνης και τα αυγά ορτυκιού.
Δες και το βίντεο με την εκτέλεση από την εκπομπή Happy Cook
Δες το κρασάτο κρέας εδώ.