Σκόρδο: Το υπερφάρμακο της Φύσης


ΣκορδοΜπορεί κάποιοι να μην μπορούν ούτε να το μυρίσουν, οι θειούχες ενώσεις όμως που του δίνουν το χαρακτηριστικό σκορδάτο άρωμα είναι ένα από τα πολυτιμότερα δώρα που έκανε η φύση στον άνθρωπο. Η αλισίνη που απελευθερώνει το ωμό σκόρδο όταν το κόψουμε έχει την ιδιότητα να μειώνει τα λιπίδια στο αίμα και έχει και πολλά άλλα οφέλη: Έχει αντιμικροβιακή και αποτοξινωτική δράση,υποτασικές ιδιότητες και αντιπηκτική δράση στο αίμα. Η «αρωματική» πέρλα χρησιμοποιείται εδώ και 5.000 χρόνια στην ιατρική. Είναι πλούσια σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, σελήνιο. Μία ή δυο σκελίδες σκόρδου είναι η ιδανική ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης. Μην το παρακάνετε, γιατί η υπερβολική κατανάλωση προκαλεί καούρα και άλλες στομαχικές διαταραχές.

Αν θέλετε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου χωρίς τις “αρωματικές” παρενέργειες που δυσχερένουν τον δημόσιο βίο σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε σκόρδο σε κάψουλες. Αν και προσωπιθκά λατρεύω το σκόρδο, χρησιμοποιώ κάψουλες όταν έχω κάποια συντάντηση και δε θέλω να μυρίζω!

Μπορείς να βρεις σκόρδο σε κάψουλες στην Ελληνική Οικολογική Εταιρία Vivoverde από την οποία προμηθεύομαι πολλά φυσικά σημπληρώματά.

ΣΚΟΡΔΟ

Στη Vivoverde όλα τα σημπληρώματα διατροφής είναι βιολογικά και οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές. Το μεγάλο καλό όμως είναι ότι μπορείς να γραφτείς μέλος και να πέρνεις τα προϊόντα με έκπτωση 30%.

Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά πρέπει να γίνει με σύσταση. Εδώ είναι η ηλεκτρονική φόρμα. (Εκεί που ζητάει όνομα ?Αναδόχου? βάζετε ?Ευτύχης Μπλέτσας? και  κωδικό αναδόχου 014781).

Αν σε ενδιαφέρει και σένα να έχεις έξτρα εισόδημα και να ασχοληθείς με το χώρο της διατροφής και της υγείας, διάβασε πληροφορίες εδώ και εδώ.

Μπορούμε να συνεργαστούμε και να συμμετέχεις σε συναντήσεις και παρουσιάσεις που κάνω για ανθρώπους που θελουν να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.

Η Vivoverde έχει κατάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο με τα προϊόντα.