Σεμινάριο Μαγειρικής Οικονομίας στο ucook.gr


με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Βησσαρίωνα Παρθένη

6-9μμ Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στο studio του Ucook.gr (Μαρώνειας 12 Νίκαια)

Σε αυτό το σεμινάριο Μαγειρικής Οικονομίας θα μάθεις πιο είναι το πραγματικά «οικονομικό» φαγητό και θα αντιληφθείς πόσο εύκολο είναι να γλιτώσεις ευρώ αν ψωνίζεις, μαγειρεύεις και τρως «έξυπνα». Θα ανακαλύψεις αμέτρητες πρακτικές συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και πολλές συνταγές που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις νόστιμα και υγιεινά φαγητά αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα σου.  Πιο συγκεκριμένα θα μάθεις:

Εφαρμόζοντας όσα θα μάθεις σε αυτό το σεμινάριο, θα είσαι σε θέση να απολαύσεως νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά φαγητά την περίοδο των γιορτών και να ετοιμάσεις ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι χωρίς να ξοδευτείς. Και φυσικά, θα περάσεις καλά, αφού ετοιμάζουμε για σένα πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο μαγειρικό studio του ucook, Μαρώνειας 12 στη Νίκαια.

http://www.ucook.gr/cook/index.php?option=com_content&view=article&id=667&Itemid=230
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 37 ευρώ.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κάντε κράτηση για τα σεμινάρια μαγειρικής επικοινωνήστε με το UCOOK στο 210.5622004 ή με email: ucook@ucook.gr.

Όσοι κλείσουν τη θέση τους  την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα πάρουν δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου Μαγειρική Οικονομία του Ευτύχη αξίας 12.70 ευρώ.

– Θα δοθεί folder με συνταγές και θα φάμε ότι μαγειρέψουμε!

– Η θέση θεωρείται κρατημένη εφόσον έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή στον χώρο των σεμιναρίων, το αργότερο 2 ημέρες, πριν την ημέρα του σεμιναρίου.

– Το Ucook έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές ή/και ακυρώσεις στο πρόγραμμα ανάλογα με ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

– Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από το Ucook , τα χρήματα θα επιστρέφονται.

Είμαστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα πιάσει άμεσα τόπο και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διατροφή σας μαγειρεύοντας πιο νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά. Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά!